Befutott a Halo Infinite kampányának új videója

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 25.
  • Videó
Link másolása
Egy durván hatperces bemutatót kapott a Halo Infinite több mint egy éve nem látott kampánya. A friss felvétel mesél a sztoriról, de bemutatkoznak új ellenfelek, illetve Master Chief páncéljának fejlesztési lehetőségei is.

Ahogy azt nemrég beharangoztuk, ma délután 15 órakor friss bemutatót kapott a Halo Infinite nagyon rég nem látott kampánya. A kicsit több mint hatperces felvétel mindenből mutatott egy picit, így megtudhattuk, hogy a játék története szerint a Banished legyőzte a UNSC erőit, és átvették a titokzatos Zeta Halo irányítását, ezzel komoly fenyegetést jelentve az emberiség még megmaradt túlélőire. Amikor minden remény odaveszett, Master Chief visszatér, aki a valaha volt legkomolyabb ellenséggel kell hogy szembenézzen.

A videóból az is kiderült, hogy a Halo Infinite minden eddiginél nagyobb szabadságot ad majd a kezünkbe. A küldetéseket teljesen szabadon, egymástól függetlenül, egy térkép segítségével vehetjük fel. Master Chief új kihívásokkal is szembenéz, de ehhez új kütyüket is kap, köztük a csáklyavetőt. Főhősünk páncélzata különböző módokon fejleszthető lesz, illetve továbbra is bármilyen járművet szabadon a magunkévá tehetünk majd.

A Halo Infinite eredetileg az Xbox Series X/S megjelenésére lett időzítve, de a rosszul sikerült első bemutatót köszönhetően a Microsoft és a 343 Industries úgy döntött, elhalasztja a játék megjelenését.

A Halo Infinite így december 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék többjátékos módja ingyenes lesz, a kampány pedig az első naptól benne lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

23.
23.
Robilluma
Időjárást effekt nincs benne? Az már a Witcher3ban is alap volt. Érthetetlen. Mintha egy makettet nézne az ember. A táj, fák, környezet nagyon alapszinten van elrendezve.
Megszépült valamennyire, ez jól látszik pl a sziklákon is, de nekem elég üres, szürke és élettelennek tűnik. (Mondjuk egy ME Andromeda sztem szebb volt és élettel telibb, az meg szűk 5 éves game)
Ez 2021ben, ennyi pénzből édeskevés.
22.
22.
Őrnagy
#21: Hát hogy az árát nem fogja visszahozni, az tuti :)
21.
21.
semike
Szerintem ez bukó lesz,pedig birom ezt a “hélót”. :)
20.
20.
Aanash
#8: Tudtommal volt róla szó, de túlságosan nagy összeget mondott a bungie, továbbá olyat is olvastam, hogy a bungie az egyik legnagyobb név akar lenni a szórakoztató iparban.
Meg most gondolom azzal vannak elfoglalva, hogy külön pénzt kérnek a witch queen dungenokért, amiért megint kapják a szarcunamit.

Maga a játék szép, de a sok lövöldözésen kívül mást nem láttam benne.
Olyan üres volt.
19.
19.
Őrnagy
18.
18.
Helium Prime
#16: Talán milliót akartál írni Őrnagy Úr! :)
17.
17.
delphijos
Nekem bejött. A multija mondjuk nem nekem valló, de a kampányt szerintem végigtolom.
16.
16.
Őrnagy
#14: Nekem mondjuk a látottakkal nincs gondom, csak az 500 ezer dodóval. Meg a ráfordított idővel.
Ez egy szép lövölde, ennyi. Biztos élvezetes lesz a multi, és szerintem szórakoztató lesz a kampány is. Csak az az 500 ezer (alsó hangon) ne lenne. De mindegy.
15.
15.
GemForge
Egynek jó lesz. Én egyetlen egy Halotól sem fo$t@m össze a bokámat, nincsenek magasan az elvárásaim. Ingyen azért megéri.
14.
14.
Ps fanboy
#8: Persze, mindjárt újra fogják csinálni... És az amúgy mitől lenne jobb? Ez maga a Halo, amit itt látsz ebben a nyolc percben, remekül össze van benne foglalva minden, amit ebből a sci-fi, ámde gyerekbarát ábrázolás módból (ami a Halo egy velejárója) ki lehet hozni jelen állás szerint. Az openworld a látottak alapján talán jól is fog állni neki, de legalább feledteti ezt a linearításba szorított játszóteret, ami a remekül megalkotott sci-fi világán, a látványon, meg a harcokon kívül képtelen mélyebb bevonódást kialakítani a játékossal.
13.
13.
Helium Prime
Azért ez nem kicsit szépült meg! A hangok meg tényleg nagyon ütősek!
12.
12.
crytek
Boritékolható volt hogy semmi extra..
11.
11.
csoki0619
Ez így nagyon Cyberpunk szagú eddig. Túl nagy hype, rengeteg beleölt lóvé, ami több, mint valószínű, h nem fog akkorát durrani, mint amit próbálnak hónapok óta hazudni.
10.
10.
Ooorky
#4: Én is PC-n akartam tolni, de az ow elriasztott a kipróbálástól...
9.
9.
Őrnagy
#8: Ez mondjuk tényleg jó ötlet. De lehet, hogy Phil keze alatt ők is ellazsálnák a dolgot. Szerintem Phil Spencer túlságosan laza vezető.
8.
8.
Oistrakh01
#7: Vásárolják meg a Bungiet, és ők csinálják újra.
7.
7.
Őrnagy
#1: Jó, de akkor ki kapja meg?
6.
6.
Shifty
#5: De jön arra is.

Átírtam a hírben is.
5.
5.
semike
Akkor ha jól értem ez one/one x-re már nem jön?
4.
4.
kopic
Egy kicsit felcsigazott a vidi vegere, de nincsen X-em szoval mindegy is.

Az OW/nyiltabb vilag szerintem nem fog jot tenni neki. Majd kiderul.
3.
3.
Zuzmo
Hát, ez tiszta Farcry.
2.
2.
cikazz1994
Szerencsére rengeteget szèpült a jàtèk. Össze sem lehet hasonlítani az előzővel ami hàt tudjuk milyen volt. Szerintem kifejezetten szèp most
Kíváncsi leszek a nyíltabb vilàg hogy fog àllni neki. De ha kap egy jó sztorit nagy baj nem lesz.
1.
1.
Oistrakh01
El kell venni a 343-tól a Halo franchiset.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...