Horrorjáték készül a Hang nélkül alapján

  • Írta: gorien
  • 2021. október 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hang nélkül-filmek univerzumában láthatatlan, hiperérzékeny hallással rendelkező lények tartják rettegésben az embereket. Egész jó alap lenne egy horrorjátéknak, ugye? A Paramount Pictures is így gondolta.

A Hang nélkül (A Quiet Place) világában először 2018-ban merülhettünk el – a John Krasinski és Emily Blunt főszereplésével készült horrort jól fogadták a kritikusok és a nézők is. Tavaly folytatást is kapott, és talán egy harmadik rész is készülhet még hozzá, miközben a Paramount Pictures már egy spin-offon is dolgozik. És mint ma kiderült, nem csak azon: videojátékot is kap ez az univerzum.

Az A Quiet Place fejlesztésével a Rainbow Six- és Far Cry-veteránokból verbuvált iLLOGIKA-t bízták meg, míg a kiadást a Saber Interactive vállalta. Herve Sliwa, a fejlesztőstúdió kreatív igazgatója ígéri, hogy „a játékon keresztül a rajongók a film feszültségét sosem látott immerzióval élhetik át”.

A történetközpontú, egyszemélyes horror-kalandjátéknak ígérkező A Quiet Place 2022-re várható, de ha minden jól megy, idén még fogunk hallani róla, remélhetőleg sok látnivalóval együtt.

3.
3.
Stark666
Remélem lesz benne battle royale !!
2.
2.
Nothing
Ha véletlenül szögbe lépsz, jön a 'bash X not to scream' QTE.
1.
1.
Slik
valami last of us szeruseget el tudnek kepzelni ahol a lenyek es az emberek is nagy veszellyel
lennenek rad
ha nem cseszik el jo is lehet belole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...