Back 4 Blood - több mint 6 millióan próbálták ki

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 27.
  • Biznisz
Link másolása
A Turtle Rock Studios a Twitteren jelentette be, hogy óriási siker a Left 4 Dead spirituális örökösének is tekinthető Back 4 Blood, a játékot ugyanis a megjelenése óta több mint hatmillió játékos próbálta már ki.

Ugyan a brit eladások nem azt mutatják, hogy nagy lenne az érdeklődés a Back 4 Blood után, a Turtle Rock Studios most mégis arról számolt be a játék hivatalos Twitter-oldalán, hogy a két héttel ezelőtti megjelenés óta több mint 6 millió játékos csatlakozott az emberiség megmentéséhez és a zombik levadászásához.

Ha megnézzük a Steam adatait, egyébként tényleg úgy tűnik, hogy sokaknak bejött a kooperatív zombimészárlás. A hír írásának a pillanatában az egyidejű játékosok száma épp 27 598-on áll. A SteamDB szerint a csúcs tizenegy nappal ezelőtt volt, amikor 65 987 játékos tolta egy időben a Back 4 Bloodot.

1.
1.
shooter1234
Akkor nem sokan vették meg steamen. Én is csak a game pass -on belül játszogatok néha vele. SteamCharts statisztika szerint nagyjából a payday 2 -vel egyenértékű az aktív játékosbázis, de ebben szerintem nincsenek benne az xbox illetve game pass játékosok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...