Dragon's Crown-szerű játékon dolgozik a Microsoft?

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 27.
  • Pletyka
Link másolása
Lassan minden napra jut egy Microsoft-szivárgás, de mint tudjuk, minden Xbox-pletyka előbb vagy utóbb igaznak bizonyul. Ezúttal is Jeff Grubb, a GamesBeat szakírója osztott meg részleteket a Project Belfryről.

A GamesBeat újságírója, Jeff Grubb mostanában egymás után szállítja a különböző pletykákat, elég például a Wu-Tang Clan-szerepjátékra, a Warner-féle Smash Bros.-klónra vagy az új Splinter Cell-játékra gondolni, ami valószínűleg nagykanállal merít majd az új Hitman-játékok ötleteiből.

A szakíró a mai napra is tartogatott meglepetést, a Reddit-oldalán ugyanis elárulta, hogy a Microsoft egy Project Belfry kódnéven futó játékon dolgozik, ami a Dragon's Crownra erősen hajazó produkció lesz, éppen ezért egy oldalnézetes akciójátékot kell elképzelni, a látványvilágot pedig a japán animációs film, A vadon hercegnője ihlette.

Hatalmas bejárható világot kapunk, ahol a bázisunk egy harangtorony lesz. Feladataink egyike az lesz, hogy településeket alapítsunk, amelyek aztán kitermelik a fejlesztéseinkhez és a kraftolásokhoz szükséges nyersanyagokat.

A játékon állítólag a The Banner Sagát jegyző Stoic dolgozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...