Ezzel készül az első év alatt az Aliens: Fireteam Elite

  • Írta: gorien
  • 2021. október 28.
  • Letöltés
A Cold Iron Studios még nem végzett az Aliens: Fireteam Elite-tel, egy roadmapen mutatja meg, nagyjából mit várhatnak a játékosok a játékhoz. A következő szezon még idén esedékes.

A Cold Iron Studios már a nyáron leszögezte, hogy az Aliens: Fireteam Elite története nem áll meg akkor, amikor megjelenik a játék: ingyenes frissítések formájában fog még bővülni a xenomorfvadászat. Ennek első fecskéje a Phalanx karakterosztály volt még szeptemberben, amely az első szezonnal együtt érkezett.

A frissen kiadott roadmap szerint legalább egy évig biztosan előre terveztek a fejlesztők, azaz legalább négy szezonon keresztül még biztosan kerülnek új tartalmak a játékba. A második évad a tervek szerint idén érkezik, ami magával hoz egy új játékmódot és egy új feature-t – ezeket egyelőre nem nevesítették.

A 2022 áprilisa és júniusa közé várható harmadik szezon ismét hoz majd új karakterosztályt, a negyedik pedig ismét egy játékmóddal gazdagítja az Aliens: Fireteam Elite tartalmát. Ezen kívül mindegyik évad új fegyvereket, kiegészítőket, kihíváskártyákat és kozmetikai elemeket ígér.

Az Aliens: Fireteam Elite játszható PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en.

1.
1.
hedzsooo
Sajnos az 1. fecske valoban nem hozott nyarat... Mondhatni, 1 harmatgyenge frissitese, bovitese volt a jateknak tartalom tekinteteben...

A 2 uj jatekmod jol hangzik, a kerdes csak az, hogy aztan mennyire lesznek jok azok a jatekmodok, + mire azok kijonnek, hanyan fogjak meg jatszani, mert most mar alig talalni hozza neha jatekost es csak az A.I./bot tarsakkal vagdalkozhatok az alienek kozott mikor nehezitve szeretnem jatszani, pedig pont akkor lenne igazan szukseg ugyes jatekosokra, tarsakra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...