Még több főgonosz térhet vissza az új Pókemberben

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Azt már eddig is tudtuk, hogy a decemberben érkező Pókember-mozi a korábbi filmek több klasszikus gonoszát is visszahozza majd, azonban a jelek szerint várhatóak még ismerős vendégszereplők az új részbe. Figyelem, spoilerveszély!

Figyelem, az alábbi hír spoileres lehet!

Augusztus végén befutott a Spider-Man: No Way Home (Pókember: Nincs hazaút) első előzetese, amely formálisan is megerősítette a korábbi híreket, miszerint az új részben a korábbi Pókember-trilógiák gonoszai is beköszönnek majd. Doctor Octopus (Alfred Molina) konkrétan feltűnt a trailerben, míg Green Goblin (Willem Dafoe) és Electro (Jamie Foxx) érkezésére erősen utaltak a készítők.

Azonban már akkor elkezdtek találgatni a rajongók, hogy várhatóak még vendégszereplők a folytatásban, az Empire magazin legutóbbi száma pedig konkrétan elárulja, hogy a Rhys Ifans-féle Lizardot és a Thomas Haden Church-féle Sandmant is viszontláthatjuk majd. És könnyen lehet, hogy még nem is teljes a felhozatal: habár a korábbi Pókemberek visszatéréséről továbbra sincs megbízható infónk, ha valaki látott mostanában Marvel-mozit, sejtheti, hogy lesz még egy ismerős arc a december 16-án esedékes filmben.

A Pókembert alakító Tom Holland korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy a franchise befejezéseként tekintenek az új részre, ennek megfelelően nagy felhajtásra számíthatunk majd.

1.
1.
mohaneji
Ha már mindent belezsúfolnak remelem nem lesz rövid .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...