Átnevezhetik a Vicarious Visionst

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 28.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint új nevet kap Vicarious Visions, amelyet lényegében beolvasztottak a Blizzardba az év elején. A csapattagok állítólag nem voltak elragadtatva a bejelentés módjától.

A Vicarious Visions egy harmincéves fejlesztőcsapat: olyan sorozatokon dolgoztak korábban, mint a Guitar Hero vagy a Skylanders, de nekik köszönhetjük a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t is. Az idei év elején jött a hír, hogy a srácokat lényegében beolvasztották a Blizzardba, és ráállították őket a Diablo II újrázására - ezek után pedig nem annyira meglepő, hogy most át is nevezik őket.

Legalábbis erről számolt be a Polygon, amelyet a csapattagok informáltak a vezetőség döntéséről. Az új név még nem ismert (a találgatások szerint jó eséllyel Blizzard Albany néven futnak majd), a srácok is csak annyit tudtak ezenkívül elmondani a lapnak, hogy a cég borzasztó rosszul kommunikálta a váltást: a menedzsment egy gyors meetingen jelentette be a hírt, ráadásul egy olyan napon, amikor a csapat egy része a halloween miatt be volt öltözve. Az egyik vélemény szerint miközben a Blizzard a transzparencia fontosságáról beszél a nyilvánosság előtt a perei miatt, ez a folyamat minden volt, csak transzparens nem.

3.
3.
delphijos
Lassan a Blizzardot is át lehet nevezni elxurtuk-ra.
2.
2.
Chdz
Blizzard Albánia... XD
1.
1.
markoci555
egy ilyen jó kis nevet ekkora sz***ra cserélni... Blizzard újra teljesít
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...