Diablo II: Resurrected PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Hivatalos: remasterelt kiadást kap a Diablo II.
Típus:

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.

A Blizzard és a King húzta az Activision számait

Ha már ilyen szépen összegyűltek az üzleti jelentések, emlékezzünk meg gyorsan az Activision Blizzard számairól is: a kiadónál a Blizzard és a mobiljátékos King teljesített látványosan, míg az Activision Publishing teljesítménye visszaesett.

Átnevezhetik a Vicarious Visionst

Lapértesülések szerint új nevet kap Vicarious Visions, amelyet lényegében beolvasztottak a Blizzardba az év elején. A csapattagok állítólag nem voltak elragadtatva a bejelentés módjától.

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.

Utolsó előzeteseken a Diablo II: Resurrected

A mai naptól mindenki bezsákolhatja a bétatesztek alapján a WarCraft III felújított változatánál határozottan jobban sikerült Diablo II: Resurrectedet. A Blizzard élőszereplős utolsó kedvcsinálókkal ünnepli a premiert.

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagy alább az őszi játékdömping, jó pár izgalmas cím vár ránk a következő napokban is. Szokásunkhoz híven ezúttal is összegyűjtöttük a várható játékmegjelenéseket és filmpremiereket.

Diablo II: Resurrected - Lord of Terror is színre lép

Nyakunkon a felújított Diablo II, a Resurrected megjelenése, aminek apropójából kaptunk a Blizzardtól egy friss kedvcsinálót, ami bőven tartalmaz jeleneteket az Act 3-5 átvezetőiből. Így végignézhetjük Dark Wanderer Lord of Terrorrá alakulását is.

Diablo II: Resurrected - assassin és necromancer

Kereken két hét múlva végre nekivághatunk a Diablo II: Resurrected végtelen grindjának, előtte azonban kénytelenek leszünk kiválasztani a legszimpatikusabb kasztot. A mai videókban az assassin és a necromancer száll ringbe a voksunkért.

Diablo II: Resurrected - a druida és az amazon

A Diablo II: Resurrected premierjéhez közeledve folytatódik a választható karaktereket bemutató videósorozat. Ezúttal a dárdát és íjat viselő amazonnal és a természeti erőket segítségül hívó druidával ismerkedhetünk meg.