A nekromantával erősit a Diablo: Immortal

  • Írta: gorien
  • 2021. október 29.
  • Korai verzió
Link másolása
A Diablo-sorozat mobilos mellékága elérte a bétatesztek fázisát, és tegnap kezdetét is vette az első zárt bétateszt. A vadonatúj kihívások mellett egy új karakterosztály is érkezett: már a nekromantákat is bevethetik a játékosok.

A Blizzard időnként helyzetjelentést tesz a Diablo: Immortal állapotáról – augusztusban például az derült ki, hogy ráfér még a munka, ezért idén már nem is fog megjelenni. Akkor adtak egy részletes listát arról, hogy mely területekkel kell még foglalkozniuk az alfatesztek tapasztalatai alapján, és a legújabb blogbejegyzés szerint némelyikre már sikerült is választ adni, bekerült például a játékba a kontrollertámogatás.

A Blizzard és a NetEase ezért elérkezettnek látta az időt a bétatesztelés megkezdéséhez: a tegnap megkezdett zárt teszthez kanadaiak és ausztrálok csatlakozhattak, de idővel Japán, Kína és Dél-Korea is a résztvevők közé kerül. Javítottak a Cycle of Strife játékmódon, jobb arányban osztják a jutalmakat, és a Helliquary főellenfeleit is áthúrozták. A javítások mellé pedig új karakterosztályként a nekromanta is bekerült.

Már valódi pénzzel is lehet vásárolni a játékon belül, de a bétában elköltött összeget a Blizzard visszajuttatja a játékosoknak in-game valuta formájában az Immortal elkészültekor. Erre 2022 első felében kerülhet sor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...