Nem tetszik a játékosoknak a bővített Switch Online

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 1.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten elrajtolt a Nintendo Switch Online-előfizetés bővített változata, azonban a játékosok nincsenek elragadtatva a szolgáltatástól, ami meg is látszik az újdonságokat taglaló trailer értékelésén.

A Nintendo Switch Online + Expansion Pack előfizetés főbb részleteit taglaló előzetes kapta eddig arányaiban a legtöbb negatív értékelést a kiotóiak történetében: a hír megírásának pillanatában 1,15 millió megtekintésre 17 ezer lájk és 119 ezer diszlájk jutott, amivel az eddigi "csúcstartót", a Metroid Prime: Federation Force 2015-ös E3-ra készült trailerét is maga mögé utasította.

Persze ez a történet valójában nem magáról a kedvcsinálóról szól, a játékosok a bővített szolgáltatás kapcsán fejezték ki a nemtetszésüket így. Az egyebek mellett Nintendo 64- és Mega Drive-játékokat is magába foglaló Expansion Pack-előfizetést ugyanis sokan drágának találják (évi 40 euróba, vagyis kétszer annyiba kerül, mint az alapcsomag), ráadásul egy sor hibával és hiányossággal küzd: a beszámolók szerint az emuláció csapnivaló, sokszor csúszik a hang, jellemzőek a grafikai hibák, és online is játszhatatlanok a retró címek, miközben a kontroller gombkiosztását sem lehet megváltoztatni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...