Ma kezdődik a Lost Ark zárt bétatesztje

  • Írta: gorien
  • 2021. november 4.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Ázsiában nagy népszerűségnek örvendő Lost Arkot nyugatra is importálja a Smilegate az Amazon segítségével. Az MMO végül mégsem jelenik már meg idén, de helyette egy egyhetes zárt bétatesztben kipróbálhatjuk.

Nyáron derült ki, hogy az Amazon Games felkarolja a keleten már évek óta sikeres Lost Ark MMO-t. A Smilegate játéka az eredeti tervek szerint még idén ősszel megérkezett volna PC-re, ám erről nemrég le kellett tenniük. Az új startdátum valahová 2022 elejére esik, ám helyette egy egyhetes zárt bétával vigasztalódhatunk, amely ma este veszi kezdetét, és november 11-ig tart.

A bétába automatikusan bejutnak a Founder's Pack megvásárlói, de aki nem szeretne még pénzt költeni a végeredményben free-to-play MMO-ra, az a játék weboldalán is regisztrálhat a bekerülés esélyéért.

A Lost Arkban egy fantasy világba csöppenünk, ahol mindenki a Bárka hatalmára ácsingózik, nekünk pedig óriási szörnyekkel és ellenséghordákkal kell leszámolnunk a kalandunk során. A játékmenetbe sok ARPG-s elem is keveredik, a képességeinket pedig több szinten keresztül pallérozhatjuk.

7.
7.
Lorthirash
#6: Én csak azért hagytam abba mert hallottam hogy jön eura is.
6.
6.
Ganzer
#3: New world-ot nem próbáltam így nem tudok róla nyilatkozni, max annyit hogy az art design nekem nem jön be, illetve hogy a csapásoknak semmi "súlya" sincs, így nálam tuti kimarad. Most épp elverem az időt az Elyonnal, egynek elmegy.
5.
5.
Ganzer
#4: Szintén zenész, orosz szerón rengeteget toltam én is.
4.
4.
Lorthirash
Már orosz szerveren viszonylag sokat toltam, én a játékot már nagyon várom.
3.
3.
Lorthirash
#1: Hát inkább new worldot kellett volna kukázni, mert az a játék fele annyit se ér mint ez.
2.
2.
Fletley
#1: +1, és a bétába se lehet bekerülni szinte csak ha fizetsz.
1.
1.
Ganzer
Persze, mert az amazon eltolta a megjelenését a New World miatt, hogy sz*pjanak lovat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...