Lost Ark Online PC

A Smile Gate brutálisan kinéző akció-szerepjátéka.

Két új kaszttal bővül a Lost Ark

Szélsebes tempóval fejlődik a Lost Ark nyugati verziója. A nagy sikereknek örvendő MMOARPG májusig két új játszható kaszttal és temérdek friss endgame-tartalommal várja Arkesia hőseit.

Egymilliónál több fiókot bannoltak a Lost Arkból

A Lost Ark a nyugatra érkezés első napjától kezdve hatalmas népszerűségnek örvend, de a sok játékos közé sok csaló is keveredik. A fejlesztők most lesújtottak egymillió olyan felhasználóra, akit bothasználaton kaptak.

Boomer Gamer podcast: Lost Ark kibeszélő

Ez a bárka nem veszett el! A Boomer Gamer podcast stábja is felült a megállíthatatlan hype-vonatra, a mai kibeszélőben pedig megtárgyalják, hogy mitől is lett akkora siker a Lost Ark.

Lost Ark teszt

Miután tőlünk keletre már mindent meghódított, három évvel a hivatalos megjelenést követően hozzánk is elért a Lost Ark, amiben hajónk fedélzetén strázsálva kell egy olyan világot felfedeznünk, ami játszi könnyedséggel nyeli majd el a szabadidőnket.

Elképesztően népszerű a Lost Ark

Ugyan a premier napja nem volt zökkenőmentes, mert technikai gondok miatt kicsit csúszott a hivatalos rajt, ez mégsem szegte a játékosok kedvét, így a Lost Ark egyelőre elképesztően nagyot fut a Steamen.

Launch traileren a Lost Ark

Napokon belül nálunk is játszhatóvá válik a Smilegate ingyenes MMO-ja, a Lost Ark. A közelgő rajtot nemcsak egy launch trailer ünnepli, de Keum Kang Sun rendező is veszi a fáradságot, hogy bemutasson mindent, amit a játékról tudni érdemes.

Kiadós előzetest kapott a Lost Ark

Hamarosan nálunk is megjelenik az Ázsiában óriási népszerűségnek örvendő Lost Ark. A gyakran csak koreai Diablónak titulált MMOARPG rengeteg izgalmas tartalommal érkezik - erről számol be a legfrissebb előzetes.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.

Ma kezdődik a Lost Ark zárt bétatesztje

Az Ázsiában nagy népszerűségnek örvendő Lost Arkot nyugatra is importálja a Smilegate az Amazon segítségével. Az MMO végül mégsem jelenik már meg idén, de helyette egy egyhetes zárt bétatesztben kipróbálhatjuk.