Új platformokra látogat a Rune Factory 4 Special

  • Írta: gorien
  • 2021. november 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rune Factory-sorozat darabjai ritkán jelennek meg a Nintendo gépein kívül, de a Rune Factory 4 felújított változata a szabályt erősítő kivétel lesz. Ebben az RPG-ben egy várost kell megvédenünk és fejlesztenünk, miközben a szerelmet is keressük.

A Rune Factory-sorozat negyedik számozott epizódja eredetileg 2012-ben jelent meg Nintendo 3DS-re, de 2019-ben a Nintendo és a Marvelous felújította, és Switchre is kiadta. A Rune Factory 4-ben léghajótörést szenvedünk Selphia városa fölött, majd annak vezetőjévé válunk – a feladataink közé tartozik a település fejlesztése, megvédése és a megfelelő kérőnk megtalálása is.

A Special a feljavított funkciók mellett bónusztartalmakat is adott a játékhoz, így a Pokoli nehézséget a kihívást kedvelőknek, és a Nászutas módot, amelyben szívünk választottjával indulhatunk új kalandokra. Ez a felújított kiadás december 7-én PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re is meg fog jelenni, ráadásul az Another Episode DLC-t is tartalmazza.

Így épp időben érkezik még a széria soron következő része, a Rune Factory 5 előtt, amelyről a legutóbbi Nintendo Directen derült ki, hogy nyugaton 2022. március 22-én jelenik meg. Egyelőre csak Switchre jelentették be, de hátha itt is meggondolják magukat a fejlesztők idővel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...