Forza Horizon 5 - már közel egymillió játékosa van

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 7.
  • Biznisz
Link másolása
Még meg sem jelent, de a VGC információi szerint máris közel egymillió játékossal büszkélkedhet a Forza Horizon-sorozat új epizódja, ami ezúttal a luchadorok és a csípős ételek hazájában, Mexikóban invitál versenyzésre minket.

A VGC számolt be róla, hogy a Hall of Fame ranglistája szerint a Forza Horizon még meg sem jelent ötödik epizódjának már most 800 ezer felhasználója van PC-n és Xboxon összesen. Ez úgy lehetséges, hogy a rajongóknak lehetőségük van megvásárolniuk a játék Prémium Edition változatát, ami korai hozzáférést biztosít. Ez a csomag jelenleg 35 ezer forintba kerül. 

Emellett a Game Pass-előfizetők számára is adódik a lehetőség, hogy idő előtt kipróbálják a Forza Horizon-sorozat mexikói kitérőjét, ott ugyanis 15 ezer forint ellenében bezsákolható a Premium Add-Ons nevű kiegészítés.

A magazin számításai szerint az adatok tükrében úgy néz ki, hogy még a megjelenés előtti héten közel 36 és 79 millió dollár között járhatnak a Forza Horizon 5 bevételei.

Közben a Microsoft és a Playground Games a játék Twitter-oldalán megerősítette, hogy a hűséges rajongókat jutalmazni fogják a játék megjelenésének napján. A veterán játékosok ugyanis a korábbi Forza-játékok borítóin szereplő autókkal bővíthetik a garázsukat, így a premier napján olyan autókat találunk majd ott, mint a Forza Horizon 2013-as Dodge Viper SRT GTS-e, a Forza Motorsport 5 2013-as McLaren P1-e, a Forza Horizon 2 2014-es Lamborghini Huracan LP 610-4-e, a Forza Motorsport 6 2017-es Ford GT-je, a Forza Horizon 3 2016-os Lamborghini Centenario LP 770-4-e, a Forza Motorsport 7 2018-as Porsche 911 GT2 RS-e és a Forza Horizon 4 2018-as McLaren Sennája.

Mi egyébként nem lepődtünk meg a korai sikeren, mert ahogy tesztünkben írtuk, fantasztikus lett ez az epizód is.

A Forza Horizon 5 november 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

7.
7.
Lorthirash
#5: hol vetted meg ilyen áron?
5.
5.
crytek
#3: Rosszul tudod. Amíg nem vettem meg home társsal 3 évre előre (így havi 555 ftra jött ki) addig kb 2 év alatt vagy 1x vettem meg 300ft-osat. A lényeg többször kell próbálgatni és beadja. Van hogy 2-3 hétig semmi aztán engedi.
De így home társsal nem kell pöcsölni vele :)
4.
4.
crytek
#2: Engem pl igen. Hogy egy ilyen arcade game-et mennyien vesznek. Egyetlen adat amit tudunk az majd a steamspy lesz de az is csak kb adat.

FH4 ről is csak annyi van 1-2 millióan vették meg steamen.. Mondjuk egy autós játéktól ez is elég szép szám
3.
3.
marcoco
#1: Úgy tudom, hogy csak az első hónap 1$.
2.
2.
Őrnagy
#1: Na ja. De végül is, igazán érdekel ez minket? Ha a Micro veszteséggel tolja, hát csinálja úgy. Ha ingyen akarja osztogatni a játékokat, állok elébe.
1.
1.
crytek
Sose tudjuk meg mennyit adnak el belőle.. az meg hogy 20 millióan tolják majd 1$-os game passba az minden csak nem info
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...