Folytatódhat a Sly Cooper-sorozat?

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 7.
  • Pletyka
Link másolása
Egy friss szóbeszéd szerint nem kizárt, hogy folytatást kaphat a Sly Cooper-sorozat, ami legutoljára 2013-ban jelentkezett új felvonással, a Sly Cooper: Thieves in Time-mal. Az új részt állítólag jövőre mutathatják be.

Az XboxEra egyik alapítója, Nick Shpeshal nem először szállított megbízható iparági bennfentes információkat, így érdemes lehet odafigyelni arra, amit a Twitteren megoszt a követőivel. 

Ezúttal épp a Sly Cooper-sorozat kapcsán jelentkezett friss részletekkel. Mint írta, az állítólagos új felvonás fejlesztése még nagyon korai fázisban van, mert csak idén nyáron álltak neki. Ez azt is előrevetíti, hogy bemutatkozni sem mostanában fog a sorozat új epizódja. Shpeshal szerint valószínűleg 2022 közepén, valamikor egy State of Playen tehet róla először említést a Sony.

Valószínűleg a rajongók nagyon örülnének egy új epizódnak, mert legutóbb 2013-ban kaptunk Sly Cooper-játékot, akkor a Sly Cooper: Thieves in Time képében, ami hivatalosan nem volt számozott epizód, de sokan a negyedik résznek tekintik.

7.
7.
GemForge
#4: Nem mondom, hogy rossz, hanem inkább úgy fogalmazok, hogy számomra nem érne meg 24 rugót egy folytatás.
6.
6.
Zisten
#2: PS3-ra kapott egy felújítást az 1-2-3.
5.
5.
DarkCrash
Bárcsak igaz lenne. Ratchet mellett ez másik best Platformer nálam.
4.
4.
JinjeR
#1: Dehogynem! Mai napig az egyik legjobb platformer (sztünk..)
3.
3.
Heldengeist
#2: Biztos nem ez az oka. Sok olyan játékot is felújítottak már.
2.
2.
DarkLord
Szerintem meg eszméletlen jó játék, ami mai napig megállja a helyét látványban és játékmenetben is! Szerintem, azért nem kapott soha felújított változatot, mert még mindig baromi jól néz ki az első része is a mesés megjelenítésnek köszönhetően.
1.
1.
GemForge
Sly Cooper? Azért nem volt az olyan nagyon nagy durranás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...