GTA Trilogy - így fest Nintendo Switchen

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 7.
  • Képek
Link másolása
Hiába láthattuk már mozgás közben a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, a játék Nintendo Switchre tervezett kiadásáról eddig még nem kaptunk látnivalót. A Rockstar Games végre pótolta ezt a hiányosságot is.

Ahogy arról pár héttel ezelőtt beszámoltunk, ez a hónap nem csak a Call of Duty: Vanguard és a Battlefield 2042 összecsapásáról, hanem egyből három klasszikus játék felújított és egybecsomagolt kiadásáról is szólni fog.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition magába foglalja majd a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas játékokat. Az újramelegített kiadásban mindhárom játék nagy felbontású textúrákat, új bevilágítást, környezeti újdonságokat és alaposan megnövelt látótávolságot kap, illetve az irányítás a GTA V sémáját alkalmazza majd.

A felújított kiadás digitális változatai november 11-től lesznek kaphatóak, míg a dobozos kiadásokat december 7-től lehet majd beszerezni. A három klasszikust tartalmazó csomagért 21 ezer forintot kérnek majd el.

Emellett az is kiderült, hogy a GTA: San Andreas - The Definitive Edition november 11-től csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához, míg a GTA III - The Definitive Edition december 7-től a PlayStation Now felhozatalát fogja erősíteni.

1.
1.
Gerzson95
Jöhetne egy normális 10-15 perces gameplay is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...