Frissítve: Novemberben jön a felújított GTA Trilogy

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rockstar megnyitotta a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, ez pedig azt is jelenti, hogy nem csak azt tudjuk, mennyibe fog kerülni a játék, de az is kiderült, mikor jelennek meg a digitális és fizikai verziók.

A Rockstar a GTA III huszadik születésnapja aprpoóján hivatalosan is útnak indította a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition előrendelését, így most már az összes platform esetében jelezhetjük előjegyzési igényünket. Ezzel egy időben megerősítést nyert a PC-s változat korábban már pletykált pontos rendszerkövetelménye, ahogy az is biztossá vált, hogy a három epizód felújított változatai nagy felbontású textúrákat, új bevilágítást, környezeti újdonságokat és alaposan megnövelt látótávolságot kapnak, illetve az irányítás tényleg a GTA V sémáját alkalmazza majd.

Az előrendelés rajtjával az is napvilágot látott, hogy a digitális változatok november 11-től lesznek kaphatóak, míg a dobozos kiadásokat december 6-tól lehet majd beszerezni. Ami az árazást illeti, ott úgy tűnik, nem voltak igazak a korábbi szóbeszédek, mert az előrendelői oldalakat bújva az látszik, hogy minden platformon 21 000 forintot kérnek el a három játékot tartalmazó csomagért.

Update! Közben megérkezett az első hivatalos előzetes, illetve a játék galériáját is bővítettük az első képekkel.

Emellett az is kiderült, hogy a GTA: San Andreas - The Definitive Edition november 11-től csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához, míg a GTA III - The Definitive Edition december 7-től a PlayStation Now felhozatalát fogja erősíteni.

19.
19.
Gerzson95
#17: Magamnak csinálnám. Nem is lenne gyomrom hozzá.
17.
17.
crytek
#15: Hajrá.Aztán azt próbáld meg eladni 60$-ért... :) Szerintem a Rockstarnak ez jobban megy
16.
16.
Guba32
#9: Egy Sleeping Dogsnak jobban örültem volna Switchre,de azt hiszem handheld jól fog mutatni,így én is beszerzem majd ha olcsóbb lesz.
15.
15.
Gerzson95
Módokból jobbat összerakok....
14.
14.
br1Koo
#13: Szerintem van rá esély, hogy feljavították őket új mechanikákkal, reméljük a legjobbakat.
13.
13.
Nothing
Mindhárom rész abszolút legenda, de remélem, nem csak a látványt tuningolták fel, hanem az AI-n is bütyköltek valamennyit.
...naív vagyok? :)
12.
12.
Geribácsi
#9: Detto. Illetve jó lesz az game passban nekem.
11.
11.
ATi0021
Jöhetne még egy ilyen az EA-tól NFSU széria, Most Wanteddel. :)
10.
10.
ATi0021
#2: Ezek a 15-20 éves játékok kellene, és igazibb játékok miatt a legtöbb mai. Ekkor még tudták mit jelent kiadni egy TELJES játékot egybe és nem +6DLCvel együtt.

Ha valamit fel lehet róni a Rockstarnak az, hogy ma napig semmi hír a GTA 6-ról.
9.
9.
Ooorky
Én anno a III és Vice City után besokalltam ezért kimaradt a San Andreas, de Switch-en lehet bepótolom majd ha emberi áron lesz.
8.
8.
Akutyafáját
Röhejes.. autóvezetős fortnite
6.
6.
crashpipi
Hát, én titkon reméltem, hogy ennél kevésbé lesz ronda és több munka lesz benne. Ez most az épp fogyasztható szint lett így. Szinte az emlékeimben is csúnya :D , de persze látom a videón, hogy csak az idő az, ami a fejemben megszépíti... :D
5.
5.
Merőkanál
Én nem tudok azokkal mit kezdeni akik szerint ez jó .... Soha nem adnék érte egy petákot sem ..... A GTA V sem lesz szerintem különb nem tudom a pc sek mit szólnak ehhez ahol jobbnál jobb modok elérhetőek ...
4.
4.
br1Koo
#2: Nem, ez nem nekünk kell. Ez annak a fiatal generációnak kell akiknek a gyomra már lehet nem venné be azt a grafikát ami akkor nekünk tökéletes volt, ugyanakkor végigjátszanák ezeket a legendás játékokat.
3.
3.
crytek
#2: Kell bizony ahogy millió másik embernek is... Még több újrakiadást!!
2.
2.
Rókalesőcipő
Amúgy kell ez nekünk? 15-20 éves játékokat próbálnak újra megvetetni velünk. A csili-vili textúrákért én ezekre már nem fizetek be újra. A 6 meg majd a nap vörös óriássá válása előtt egy évvel jelenik majd meg :/
1.
1.
DarkLord
Egész vállalható lett így a kis látnivaló után. Tudtuk, hogy nem Mafia szint lesz, de ennyire jóra se számítottam őszintén :D Szóval én elégedett vagyok ennyi után és érdemes lesz újra nekilátni ezeknek a játékoknak ezzel a látvánnyal is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...