Jövő év végén jön a Hogwarts Legacy?

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Warner Bros. főigazgatója, Rachel Wakely interjút adott a Toy World magazinnak, a beszélgetés során pedig két, a Harry Potter-rajongók számára fontos időpontot is megosztott.

Azt már idén január óta tudjuk, hogy az Avalanche Software és a Portkey Games varázslós játéka nem jelenik meg idén, mert a premiert valamikor 2022-re halasztották el. Most viszont kicsit közelebb kerültünk a végleges időponthoz, a Warner Bros. főigazgatója, Rachel Wakely ugyanis interjút adott a Toy World magazinnak, ahol a Wizarding World brandjéről is szó esett, és ahol két fontos dátum is elhangzott.

Az egyik, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik epizódjának, a Dumbledore titkainak a megjelenési időpontját most már nem szeretnék tovább halogatni, vagyis a korábban beharangozott 2022. április 15-i dátum kőbe van vésve.

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy a Hogwarts Legacy kapcsán Wakely sejtelmesen utalt rá, hogy a film premierjét követően mutatkozik csak be a játék, vagyis jó eséllyel 2022 év végén jelenik csak meg.

Ha a platformlista addig változatlan marad, akkor a Roxfort rejtélyeit PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön fedezhetjük majd fel.

1.
1.
DarkCrash
Helyes. Úgyis jövő év végére terveztem Ps5-öt venni. Ezt már azon tolom majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...