Hogwarts Legacy PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Nyílt világú akció-szerepjáték a Harry Potter-univerzum múltjában.

Brit toplista: élen nyitott Resident Evil 4

Rengeteg brit játékost üldöztek a vasvillás ganadók a Resident Evil 4-ben a múlt héten. A legendás horrorjáték remake-je még az eredeti játék eladásait is túlszárnyalta a dobozos piacon, nem is beszélve a digitális eladásokról.

Brit toplista: letaszították a trónról a Hogwarts Legacyt

A brit fizikai példányok eladását tekintve, legalábbis. A WWE 2K23 rendkívül erősen nyitott a szigetországban, kérdés, hogy tudja-e ugyanúgy öt hétig tartani a helyét?

Brit toplista - nincs fék a Roxfort Expresszen

Lassan már öt hete megjelent a Hogwarts Legacy, de kihívója még nem akadt a brit toplistán. A szigetországban már az Elden Ringet is lehagyta a boszorkányok és varázslók kalandja.

Tovább menetel előre a Hogwarts Legacy

Érdekes adatokra lett figyelmes a GamesIndustry.biz: a Hogwarts Legacy 2017 óta a legjobban fogyó, nem FIFA-játék címét orozta el Európában. Ami pedig a hardverfrontot illeti, a PS5 alaposan kilőtt tavaly februárhoz képest.

Ismét csúsznak a Hogwarts Legacy előző generációs kiadásai

Szerencsére PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en megkezdődhetett a varázslatos kaland, de az előző generációs konzokra már másodjára csúsztatják el a megjelenést.

Brit toplista: négy új cím sem tudta lelökni a Hogwarts Legacy-t trónjáról

A Harry Potter-könyvek világára épülő videójáték igencsak hamar a toplisták élére tört, de most úgy tűnik nem is hajlandó elhagyni az első helyet.

Két hét alatt 12 millió fogyott a Hogwarts Legacyből

A Warner Bros. Games történetének eddig legjobb debütjét produkálta a Harry Potter világában játszódó akció-kalandjáték. Eddig is sejtettük, hogy a Hogwarts Legacyért odavannak a játékosok, de most itt vannak a számok.

Meggyőző rajtot vett a Hogwarts Legacy

Noha pontos eladási számokat még nem közölt a WB Games, néhány érdekes adattal azért bizonyította, hogy a játékosok igenis ráharaptak a Hogwarts Legacyre. Minden vita ellenére!

Brit toplista: nem talált kihívóra a Hogwarts Legacy

A megjelenését követő második héten sem talált érdemi kihívóra a Hogwarts Legacy - a varázslós akció-szerepjáték továbbra is magasan tarolta a brit dobozos eladások listáját.

Nem terveznek DLC-t a Hogwarts Legacy-hez

Hiába lett rettentően sikeres a Hogwarts Legacy, a fejlesztők nem terveznek hozzá kiegészítőt, más terveik vannak az alkotással.