Hogwarts Legacy PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Nyílt világú akció-szerepjáték a Harry Potter-univerzum múltjában.

Napra pontos dátumot kapott a Hogwarts Legacy - de csak februárra

Habár a Warner nagyon bízott az idei premierben, végül csak 2023-ban kerül boltokba a Hogwarts Legacy. Az már biztos ráadásul, hogy Nintendo Switchen még tovább kell várnunk rá.

Újabb látnivalókon a Hogwarts Legacy

Újabb jeleneteken csodálhatjuk meg a Hogwarts Legacyt, ezúttal egy átvezetőt és a karakterkészítőjét nézhetjük meg közelebbről.

Ezt tudja PlayStation 5-ön a Hogwarts Legacy

A Warner ígéretei szerint idén mi is betehetjük a lábunkat a Roxfortba varázslótanoncként. A PlayStation Blog legújabb bejegyzéséből azt tudhattuk meg, mire lesz képes a játék a Sony újgenerációs konzolján.

Hogwarts Legacy - nem lesznek mikrotranzakciók

Miután a múlt héten levetített State of Play-adás kételyeket ébresztett a játékosokban, az Avalanche Software illetékese leszögezte: nem lesznek mikrotranzakciók a Hogwarts Legacyben.

Tizennégy percig mozog a Hogwarts Legacy

Az ígéreteknek megfelelően tegnap különkiadással jelentkezett a State of Play műsora, ahol a főszerepet az idén megjelenő Hogwarts Legacy kapta. Közel negyedórás gameplay bemutatót kaptunk, amelyből egy sor részletre fény derült.

Külön State of Playt kap a Hogwarts Legacy

A héten különkiadást kap a PlayStation State of Play online rendezvénye, a főszerepet pedig a Avalanche Software régóta várt játéka, a Hogwarts Legacy kapja. A csütörtöki eseményen egy közel negyedórás játékmenet-bemutatót kapunk.

Szeptemberben érkezhet a Hogwarts Legacy?

Habár korábban újabb csúszással vádolták a Hogwarts Legacyt, még az is elképzelhető, hogy nem kell az év végéig várnunk a varázslókaland premierjére - legalábbis akkor, ha tartja a tempót a hozzá készülő art book megjelenésével.

Még idén megjelenik a Hogwarts Legacy

A napokban arról lehetett olvasni, hogy a Hogwarts Legacy jó eséllyel idén sem jelenik meg. A Warner Bros. megelégelte a találgatásokat, és hivatalosan is megerősítette, hogy nem kell aggódni, biztosan megjelenik a játék az év folyamán.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

Tovább csúszhat a Hogwarts Legacy

Úgy tűnik, nincs minden rendben a Hogwarts Legacy háza táján. Az eredetileg 2021-re beharangozott játékot korábban az idei évre halasztották, de az a szóbeszéd járja, hogy valószínűleg ennél is tovább kell majd várnunk rá.