Közös játékon dolgozik Troy Baker és Roger Clark

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 8.
  • Teaser
Link másolása
A Red Dead Redemption II és a The Last of Us szinkronszínészei a Twitteren jelentették be, hogy elkészültek az első közös projektjük rájuk eső munkálataival, és izgatottak, hogy megmutassák, milyen játékon is dolgoznak.

Roger Clark, a Red Dead Redemption II főhősének, Arthur Morgannek a hangját kölcsönző szinkronszínész az Instagramon egy közös fotóval számolt be arról, hogy befejezte a munkát a The Last of Us főhőse, Joel hangjaként ismert Troy Bakerrel. Clark a bejegyzésben semmilyen részletet nem árult el a készülő projektről, de mint írta, nagyon izgatottak, hogy megmutassák, milyen is lesz ennek a nagyszerű csapatnak az alkotása.

Közben a ResetErán felbukkant egy bejegyzés, ami szerint a rejtélyes játékot a varsói Fallen Leaf csapata fejleszti, a titokzatos alkotás pedig Fort Solis néven fut. A játék állítólag egy külső nézetes kaland lesz, aminek a története két főhős, Jack és Jessica sorsának alakulását mutatja be. 

A sztori szerint egy, a Marson található kutatólétesítmény segélyhívó jelére reagálva Jack a helyszínre indul, hogy kivizsgálja, mi is történhetett. A feszültség és az azt követő események kezdenek összefonódni egy homokviharral, amely elvágta a bázis kommunikációját. A játék állítólag 2023 első negyedévében jelenik meg PC-re, és a dátum alapján PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

A lengyel csapat állítólag 2022 elejére elkészülhet egy korai, demózható változattal, hogy aztán megkezdje a különböző kiadókkal a tárgyalásokat. A ResetErán olvasható poszt szerint a stúdió már egyeztetéseket folytatott az Epic Gamesszel, a Microsofttal és a Sonyval is.

A játékot az Unreal 5 engine hajtja, egy alig 20 fős csapat dolgozik rajta, és a költségvetése nagyjából 10 millió lengyel zloty. Az elmondottak alapján a látvány elsőosztályú lesz, legalábbis az animációk, a környezet és a karaktermodellek elképesztően fognak kinézni, illetve kapunk ray tracinget is. A Fallen Leaf társalapítója, James Tinsdale úgy nyilatkozott, hogy olyan látványt szeretnének teremteni a játékosok számára, amely jobban hasonlít egy Netflix-sorozatra, mint egy videojátékra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...