Launch traileren a Jurassic World Evolution 2

  • Írta: szlav
  • 2021. november 10.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Jurassic World Evolution 2, így csak természetes, hogy a Frontier Developments megosztotta a prehisztorikus parképítő utolsó kedvcsinálóját is. Csekkoljátok le, aztán irány dinókat terelgetni!

A Jurassic World Evolution 2 utolsó kedvcsinálójában a kiváló Jeff Goldblum elmélkedik arról, hogy az emberiség egyszerűen nem tudja megállni azt, hogy Istenként rendelkezzen a kihalt fajok felett. De ez talán nem is olyan nagy probléma, legalábbis akkor, ha mindezt digitális környezetben, egy remek parképítő menedzsmentjátékban tesszük.

A Frontier parképítőjének folytatása a hagyományos kampány mellett egy Chaos Theory nevezetű érdekes játékmódot is tartogat. Ezek olyan ismerős szcenáriók, melyek kifutását már láthattuk a mozifilmekben, ezúttal viszont esélyt kapunk arra, hogy megakadályozzuk az elkerülhetetlennek tűnő tragédiát.

A Jurassic World Evolution 2 PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön jelent meg.

5.
5.
KopyAti
#2: Dehát ő nem spórolt semmin! :)
4.
4.
Ooorky
#3: Én inkább arra gondoltam, hogy a filmben és a könyvben is egyetlen programozón csúszott el a dolog + mert nem volt tartalék személyzet arra az esetre ha tömegesen szabadságra mennek.
3.
3.
hedzsooo
#2: Ja, pl. a T-Rex sétáló körzetéhez nem ártott volna még pár figyelő torony... :-)

+ kb. mindenhova, ahol emberek kozlekedhetnek... Persze úgy még jobban börtön-érzetű lett volna az egész de amúgy is az volt ugye a dinóknak. Csak úgy a látogatók számára is szembeötlőbb lett volna hogy ez nem igazán 1 megtestesült Paradicsom, hanem 1 sziget nagyságú börtön... Ártott volna a busniess-nek a több őr... Persze, így sem jártak aztán túl jól, kevesebb őrrel... :D A természet rendjébe beavatkoztak, így jártak
2.
2.
Ooorky
"Ezek olyan ismerős szcenáriók, melyek kifutását már láthattuk a mozifilmekben, ezúttal viszont esélyt kapunk arra, hogy megakadályozzuk az elkerülhetetlennek tűnő tragédiát."

Ha a legeslegelején Hammond nem spórol a személyzeten az összes további tragédia elkerülhető lett volna. Problem solved.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...