Lehúzza a rolót a Jump Force

  • Írta: szlav
  • 2021. november 10.
  • Gyászhír
Link másolása
A Jump Force nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sőt a bunyós játék mára eljutott arra a pontra, hogy a Bandai Namco sem érzi úgy, hogy érdemes lenne égve tartani az őrlángot. Jövőre leállnak az online funkciók, és befejezik a játék árusítását.

Hiába volt óriási potenciál a Jump Force sztárparádéjában, a rengeteg animehőst egy fedél alá csődítő verekedős játék sajnos a legjószívűbb megfogalmazás szerint is csak középszerűre sikeredett. A Spike Chunsoft igyekezett hosszú távra megágyazni az online szcénának, ráadásul a megjelenés után sokáig támogatták a játékot újabb karakterekkel, de úgy tűnik, a közönség nem harapott ezekre úgy, mint ahogy azt a Bandai Namco eredetileg remélte.

A japán kiadó tehát bejelentette, hogy 2022. február 7-én beszüntetik a játék árusítását az összes digitális platformon, beleértve a hozzá vásárolható karaktercsomagokat és a játékban elkölthető virtuális valutát is. Ezek után még egy darabig élnek majd az online funkciók, 2022. augusztus 24-én azonban ezeket is lekapcsolja a stúdió. Habár a peer-to-peer alapon működő baráti meccsek továbbra is működni fognak, a rangsorolt mérkőzések, az online események, a klán- és leaderboard-funkciók, az online jutalmak és a játékon belüli áruház augusztusban mind lehúzza a rolót.

A jövőben tehát kizárólag dobozos formában találhatunk majd a Jump Force-ra, ráadásul az online szolgáltatások nélkül így csak egy féljátékot kapunk majd, hiszen a kiábrándító sztorimód mellett az interneten futó mérkőzések tették ki a tartalom jelentős részét.

4.
4.
zsocc-nrg
Ebben úgy tudom van kampány. Vegyék ki az online funkciókat aztán el van intézve. Nem értem miért kell kihúzni alóla teljes mértékben a szőnyeget. Na mindegy addig még gyorsan be fogom húzni
3.
3.
xsbrx
#2: Indiegalan 80% off-on van a Deluxe.
2.
2.
Shame
Ha előtte leakcióznák 90%-al online megvenném csak a feeling kedvéért.
1.
1.
crytek
Na jól jött ez a cikk. Eddig nem is tudtam hogy ez is netes fostenger volt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...