Spoileres képeken a Pókember: Nincs hazaút

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Erősen spoileres képek szivárogtak ki a Pókember: Nincs hazaútról, így tényleg csak saját felelősségre nézd meg őket, mert ezzel komoly meglepetésektől foszthatod meg magad a decemberi premier előtt.

Figyelem, a hírben látható kiszivárgott képek spoilereket tartalmaznak!

Ha még ezek után is itt vagy, akkor viszont Pókember-rajongóként valószínűleg fülig ér majd a szád, amikor meglátod, kiket is leplezett le a most kiszivárgott két, nem túl jó minőségű kép. A Tom Holland-féle Pókembernek ugyanis nem egyedül kell majd felvennie a küzdelmet a rá szabaduló gonosztevőkkel szemben, akikből ugye mint már tudjuk, lesz egy pár.

Viszont amíg a rosszfiúkat a Disney szépen adagolta a hivatalos csatornákon, addig a régóta keringő pletykákat, miszerint Tobey Maguire és Andrew Garfield párosa által korábban alakított Pókemberek is csatlakoznak majd a multiverzumos őrülethez, eddig folyamatosan cáfolta. Ennek most már vége, a kiszivárgott felvételek ugyanis egyértelművé tették, hogy mindkét korábbi Pókember beköszön majd, ahogy az is megerősítést nyert, hogy a Daredevil-sorozat főhőse, Matt Murdock (Charlie Cox) is szerepelni fog a filmben.

A Pókember: Nincs hazaút 2021. december 16-án debütál a hazai mozikban.

3.
3.
mdr88
Minden bennfentes úgy nyilatkozik a filmről, hogy ez lesz az MCU Spider-man franchise saját "kis" ENDGAME-je.
Ebből - és persze abból, hogy az MCU mostanság kb mindent a Multiverzum köré épít - adódóan okkal feltételezhető, hogy a fenti kép egyáltalán nem fake... SŐT... az MCU eddigi legnagyobb mellélövése lenne, ha nem lennének benne mindhárman.
2.
2.
Shame
Az első kép elég fake-nek hat. De ha Igaz ez lesz a kedvenc pókember filmem a Raimi féle trilógia után.
1.
1.
LGHDTV+
Na ez egy jó hír.
Mindhárom színészt bírtam mint pókembert, és a Daredevil (és a Punisher) meg legjobb Marvel sorozat volt, csak kár hogy elkaszálták Disney+ miatt. Egy Daredevil film is jöhetne, vagy pár új évad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...