Zöld Manó is szerepel az új Pókember-filmben

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a Pókember: Nincs hazaút első hivatalos plakátja, ami megerősítette, hogy Peter Parkernek ezúttal több ismerős gonosztevővel is szembe kell majd néznie. Doctor Octopus mellett jön Zöld Manó, Electro és Homokember is.

Lehet, hogy a Pókember: Nincs hazaút a Homecoming-trilógia utolsó felvonása lesz, majd a karakter ismét visszavándorol a Sonyhoz, de az biztos, hogy a Tom Holland-féle Pókember-filmek decemberi része egészen grandiózus kalandot ígér.

Azt már az első kedvcsináló bemutatója óta tudjuk, hogy Doctor Strange és Pókember kicsit megkavarják a multiverzumot, aminek köszönhetően Peter Parker egyik biztos ellenfele az a Doctor Octopus lesz, akit ismét Alfred Molina alakít majd.

Később aztán érkeztek arra utaló jelek, hogy a korábbi Pókember-filmek gonosztevői is visszatérnek, a most bemutatott első hivatalos plakát pedig tulajdonképpen mindenkit leleplezett. Mert a háttérben felbukkan a korábban már szintén teaselt Zöld Manó, a villámok és a homokfelhő pedig egyértelműen Electro és Homokember párosára utalnak. 

Most már csak az a kérdés, hogy a szintén sokat pletykált Rhys Ifans-féle Lizardot viszontlátjuk-e?

5.
5.
mdr88
#3: Venom nem része a Sinister Six-nek? Az eredeti felállásnak valóban nem... de azért - ha már a képregényekben nem vagy otthon - nyugodtan csapd fel a Wikipediát ;)
4.
4.
hedzsooo
#2: Van amelyik poki majd meghal, van amelyik meg nem. Altalaban igy szokott lenni, mikor mixelgetik a parhuzamos vilagokat a halofejes sztorikban... ;) :D
3.
3.
hedzsooo
#1: SPOILERT ALERT csak neked: Az pont nem a Venom 2 extra jelenetbol derul ki, mivel a Venom nem resze a Sinister 6-nek. :)))

Viszont a magiaval ugye bekavarnak es mixelik a parhuzamos vilagokat, igy lehetett az is, amit a Venom 2-ben lathattunk.

A Sinister 6-nak meg en is orulnek, eselyes 1ebkent az is, de fuggetlenul a V2-ben latottaktol
2.
2.
Aanash
Tudtommal a másik két pókember is fel fog tűnni, ahogy venom is.
Olyan pletykát is hallottam, hogy póki meghal.
Ki tudja.
1.
1.
mdr88
***SPOILER ALERT***
-
-
-
-
-
-
A Venom 2 stáblista utáni jelenetére gondolva én nem lepődnék meg, ha beköszönne a Sinister Six :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...