Decemberben jelenik meg a The Gunk

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a SteamWorld-franchise mögött álló Image & Form legújabb játéka, a The Gunk, amiben a mi feladatunk lesz meggyógyítani egy planétát, miközben felfedezzük, mi történt az egykori lakóival.

Tavaly nyáron jelentette be a SteamWorld mögött álló Image & Form, hogy vadonatúj játékon dolgoznak. A The Gunkban egy űrbéli roncsvadászpáros egy olyan bolygóra érkezik, ahol könnyű pénzt remél, ám hamarosan felfedezik, hogy a gunk nevű valami elborított minden élőt és élettelent. Rájuk vár a feladat, hogy megmentsék a haldokló planétát a fertőzéstől.

A játék megjelenésének időpontjáról eddig csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor idén év végén lesz esedékes. Ezt pontosította most a stúdió, akik egy előzetes kíséretében erősítették meg, hogy a The Gunk december 16-tól lesz beszerezhető PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Természetesen a Game Pass kínálata is ugyanezen a napon bővül majd a játékkal.

1.
1.
Őrnagy
Aranyos kis game lesz ez. Gondolom, nem fogja megdobni a konzol eladási számait, de pár órát el lehet vele majd szórakozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...