The Gunk PC, XBOXONE, XSX

Akció-kalandjáték egy bolygón, amit a gunk nevű anyag fertőz és pusztít.
1651245000

Már a Steamen is játszható a The Gunk

Az Image & Form szünetet tartott a SteamWorld-franchise-ban, és tavaly piacra dobta a The Gunkot, amelyet PC-n kizárólag a Microsoft boltjából érhettünk el. Mától már Steamen is beszerezhetik, akik eddig szemeztek vele.
1642945380

The Gunk teszt

A SteamWorld-játékokról ismert Image & Form a legújabb alkotásával túlmerészkedett jól ismert franchise-án. A The Gunkban egy idegen bolygóra utazunk, amit elborított egy agresszív miazma – a takarítás természetesen ránk vár.
1639497600

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.
1639378800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de elérkeztünk az év utolsó ünnepmentes hetéhez, és ez meglátszik a játékmegjelenési listánkon is: a kiadók és fejlesztők minden puskaport el fognak lőni a napokban, a jövő héttől pedig inkább a filmpremiereké a főszerep.
1636621249

Decemberben jelenik meg a The Gunk

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a SteamWorld-franchise mögött álló Image & Form legújabb játéka, a The Gunk, amiben a mi feladatunk lesz meggyógyítani egy planétát, miközben felfedezzük, mi történt az egykori lakóival.
1629834000

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.
1595577600

The Gunk - ments meg egy haldokló bolygót!

A The Gunk egy elhagyatott bolygón játszódik, amit elborít a gunk, elfojtva a növény-, és megvadítva az állatvilágot. A mi feladatunk meggyógyítani a planétát, miközben felfedezzük, mi történt egykori lakóival.