Feltámadhat a Fight Night-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 11.
  • Pletyka
Link másolása
Az EA állítólag rábólintott arra, hogy az EA Sports feltámassza a tíz éve parkolópályára tett Fight Night-sorozatot. Az új epizód Moneyball kódnéven fut, a fejlesztése korai fázisban van, és jelenleg jegelik, mert a UFC 5 van fókuszban.

A VGC számolt be róla, hogy bennfentes információi szerint az Electronic Arts rábólintott a tíz éve parkolópályára tett bokszolós sorozat, a Fight Night feltámasztására. Az EA Sports állítólag Moneyball kódnéven már dolgozik a projekten, ami korai fejlesztési stádiumban tart, de jelenleg kénytelenek voltak félretenni a munkát, mert a UFC 5 élvez elsőbbséget, amit jövőre dobnak piacra.

Mindez azt is jelenti, hogy a Fight Night-sorozat visszatérésére azért még kicsit várni kell. Pedig az EA Sports eredetileg párhuzamosan szeretett volna dolgozni a két játékon, de állítólag a kiélezett piaci verseny miatt nagyon nehéz megfelelő kvalitású fejlesztőket toborozni, így a munkaerőhiány miatt inkább átstrukturálták a rendelkezésre álló kapacitást, ugyanis a vezetőség nem szerette volna megosztani a kreatív szakemberek figyelmét a két projekt között.

Jelenleg tehát nem sokat tudni az új bokszjátékról, de az eddig kiszivárgott információk szerint az Electronic Arts a sorozat feltámasztásával szeretné tovább növelni a részesedését a bunyós játékok piacán.

A VGC megkérdezte a kiadót is, de az EA szóvívője csak annyit mondott, hogy pletykákat és spekulációkat nem kommentálnak.

2.
2.
_Rej
sokkal jobb lenne, mint a évente megjelenő UFC játékok...
1.
1.
patka21991
Engem a UFC nem fogott meg. Sörös napunkon a mai napig elő vesszük a Fight Night-tot cimborámmal. Korához képest még mindig szép a grafikája és izgalmas, jó a játékmenet is. Várjuk az új epizódot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...