Jövő héten érkezik az Exo One

  • Írta: gorien
  • 2021. november 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Különleges utazás vár minket az Exo One-ban. Téren és időn át, idegen bolygókat látogatunk meg egy hasonlóan idegen járműben, amire mintha nem vonatkoznának a fizika ismert törvényei.

Jay Weston több mint négy éve dolgozik az Exo One-on, amelyben egy alakváltó űrhajó pilótafülkéjében fedezhetjük fel földöntúli világok csodáit. A játék időről időre felbukkant, tavaly például a Guerrilla Collective tűzte műsorára 2020-as megjelenéssel, de úgy néz ki, most már tényleg elnyerte a végleges premierdátumát – ami ráadásul a jövő hétre esik.

Az Exo One története szerint földi tudósok egy földönkívüli adás rögzítése után képesek megépíteni egy, az idegenek technológiáján alapuló űrhajót, a címben is szereplő Exo One-t. Ez a jármű képes gurulni és siklani is, különleges képességeit pedig csodaszép, változatos bolygókon vethetjük be. Az atmoszférateremtés, a látvány és a hangzás kiemelt figyelmet kapott a fejlesztés során.

Az Exo One november 18-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re.

2.
2.
TrishtanAG
#1: Egyébként igen. A demójával nagyon jól el lehetett lenni egy órácskát, de el nem tudom képzelni, hogy valaki ezt napokon át játssza.
1.
1.
Ganzer
Relax játéknak jó lesz, tetszetős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...