Megérkezett a Twitch a Nintendo Switchre

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 12.
  • Hír
Link másolása
Nagy hírünk van a Nintendo-hívők számára: befutott a Switchre a Twitch alkalmazása, és bár közvetíteni továbbra sem tudjuk a játékunkat, legalább a streameket követhetjük vele.

Megérkezett a Twitch alkalmazása a Nintendo eShopjába - igaz, erősen limitált funkcionalitás mellett. Az appban csak mások streamjeit érhetjük el, illetve akár rájuk is kereshetünk, de mi magunk már nem tudunk közvetíteni.

Fontos megkötés továbbá, hogy a chatet sem érhetjük el mozizás közben - függetlenül attól, hogy dokkolva vagy handheld módban használjuk a Switchet. Ehelyett egy QR-kód segítségével a mobilunkon jeleníthetjük meg a nézők beszélgetését.

Apropó, QR-kód: a bejelentkezéshez elég ellátogatni ide, és egy QR-kód beszkennelésével vagy egy nyolc számjegyű kód beírásával lerövidíthetjük a bejelentkezés folyamatát.

A Nintendo egyébként hírhedten cudarul bánt a streamelt felhasználókra ácsingozó felhasználókkal, aki kiszakadna a játékközvetítésekből, a YouTube, a Hulu vagy a Funimation tartalmaival vigasztalódhat egyelőre. Ki tudja, talán egyszer a Netflix is eljut a konzolra!

2.
2.
C0m1n65un
#1: Így van. A Netflix nagy hiányosság. A Youtube után rögtön azt akartam telepíteni, de sajnos nem találtam, mert nincs Switch-re. Mondjuk én Twitch nélkül el lettem volna, de nyilván sokak kedvence ez a platform (talán egyszer megértem, hogy pontosan miért).
1.
1.
Gaboo77
Még egy Netflix app kellene. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...