Bővebben a Rainbow Six: Extraction operátorairól

  • Írta: gorien
  • 2021. november 12.
  • Videó
Link másolása
Az Archæanok érkezésével vadonatúj kihívások várnak a Rainbow Six operátoraira. Meg is alapítják a Rainbow Exogenous Analysis & Containment Teamet, hogy új eszközökkel felszerelve nézzenek szembe a földönkívüli fenyegetéssel.

Tegnap a Ubisoft hivatalosan is leleplezte a Rainbow Six: Extraction új megjelenési dátumát, illetve néhány újdonságot is megtudtunk a taktikai lövöldéről, így a barátok ingyenes meghívásának lehetőségéről és a csökkentett árról is hallottunk. Emellett azonban egy nyolcperces gameplay-válogatást is kaptunk, ami az operátorokra váró új kihívásokról szól.

A Rainbow Six: Extraction tizennyolc, a Siege-ből is ismerős operátorral kezdi meg a működését, bár nem mindenki lesz azonnal elérhető közülük – három karakterrel kezdjük a játékot, a többieket pedig az előrehaladásunk során szerezzük meg. Az előző játékból több képesség és kütyü is visszaköszön, ám ezek új, hatékonyabb továbbfejlesztéseket kapnak, a REACT-eszközök pedig még azokra is rátesznek egy lapáttal.

A Rainbow Six: Extractiont 2021. január 20-ra várhatjuk PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Stadián és Lunán. A Lunát leszámítva minden platform között opció lesz a cross-play, a cross-save és a cross-progression is.

1.
1.
JohnSpartan
Teljesen feleslegesnek èrzem hogy a játèkban bemutatkozott zombi módból csinálnak egy külön játèkot! Már az R6-ban is annyira nevetèges volt hogy jó ha 2 kört játszottunk vele. De persze megèrtem az Ubit... Minimális ráfordított erőforrásból huzzuk le a nèpet megint csak. Szèp!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...