Rainbow Six: Extraction

A Rainbow Six: Siege játékmenetét továbbgondoló co-op shooter.
Típus:

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!

Minden, amit a Rainbow Six: Extractionről tudni kell

A Ubisoft erősen rúgta el a Gamescom hetét, és kiadott egy új előzetest a Rainbow Six: Extractionhöz. Az ötperces kedvcsináló végigvesz minden fontosabb részletet a játékmenet kapcsán.

Az Extraction felé kacsintgat a Rainbow Six: Siege

Noha a Rainbow Six: Extraction megjelenését elhalasztották, a Ubisoft igyekszik kárpótolni az érdeklődőket: a Rainbow Six: Siege új, limitált ideig futó játékmódját a kooperatív lövölde ihlette.

Csak jövőre jelenik meg a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft az E3-as műsorán szeptember közepét jelölte meg a Rainbow Six: Extraction megjelenésére, úgy tűnik azonban, hogy a játékra még ráfér a csiszolás. Csak jövő januárban vehetjük kézbe a kooperatív lövöldét.

Rainbow Six: Extraction - főszerepben a cross-play

Nem kell tartanunk a platformok közti gátaktól a Rainbow Six: Extraction esetében. A Ubisoft teljes cross-play és cross-progression támogatással látta el a játékot - erről és néhány extra jutalomról szól a legfrissebb előzetes.

Rainbow Six: Siege - visszatér a Favela

A tesztszervereken már kipróbálható, hamarosan azonban nem csak visszatér, de még a Ranked-meccseken is játszható lesz a Rainbow Six: Siege egyik leggyűlöltebb pályájának, a Favelának az újradolgozott kiadása.

Rainbow Six: Extraction - fussuk át a részleteket!

A Ubisoft ezúttal fejlesztői kommentárral készít bennünket a Rainbow Six: Extraction megjelenésére. A mai videó sajnos nem sok új jelenetet tartogat, cserébe viszont szó esik számos olyan részletről, ami felett elsiklottunk volna.

E3 2021: Friss képeken a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft Forward tegnap esti adásán már alaposan szemügyre vehettük a Rainbow Six: Extractiont, de a stúdió ezek után sem hagyta annyiban a dolgot. Érkezett egy csokor hivatalos kép is - csekkoljátok le őket!

E3 2021: Dátumot kapott a Rainbow Six: Extraction

A Rainbow Six: Extraction nyitotta a Ubisoft Forward műsorát. Egy látványos cinematic előzetessel és egy kiadós adag gameplay-felvétellel köszönt be a szeptemberben érkező kooperatív lövölde.

E3 2021: Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi az E3-időszak egyik legjobban várt műsora, a Ubisoft Forward következő felvonása. Kattintsatok, és kövessétek élőben az eseményeket - sok finomságra számítunk!