Rainbow Six: Extraction

A Rainbow Six: Siege játékmenetét továbbgondoló co-op shooter.

Rainbow Six: Extraction teszt

Egy névváltás és némi késés után futott be idén januárban a Rainbow Six Extraction, amely a Siege kooperatív, PvE kalandokra épülő vadhajtása. Nagy eséllyel senki sem várt tőle túl sokat, így kellemes csalódást okozott.

Remek rajtot vett a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy a Rainbow Six: Extraction a megjelenését követő első hét után már át is lépte a hárommilliós játékosszámot. Emellett megerősítették, hogy elrajtolt a Buddy Pass.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten megérkezik az operátorokat űrlényekkel összeengedő Rainbow Six: Extraction, míg indie-fronton olyan alkotások futnak be, mint az Expeditions: Rome, a Nobody Saves the World vagy a Blackwind.

Sztorielőzetesen a Rainbow Six: Extraction

Már a kanyarban van a Rainbow Six: Extraction megjelenése, így a Ubisoft meglepett minket egy újabb előzetessel. A videó a kooperatív lövölde háttérsztorijáról árul el egyet, s mást.

Game Passben kezd a Rainbow Six: Extraction

Néhány hét választ el minket a Rainbow Six-sorozat legújabb darabjától, amelyről a minap kiderült, hogy már az első napon megtaláljuk a Game Pass kínálatában is. A Ubisoft ezzel kívánja jelezni, hogy hisz a szolgáltatás erejében.

Befutott a Rainbow Six: Extraction gépigénye

Hamarosan megjelenik a Rainbow Six: Siege alapjaiból sarjadó kooperatív lövölde, az Extraction, aminek végre befutott a pontos rendszerkövetelménye. Kifejezetten baráti igényeket támaszt majd a rajongók elé.

Rainbow Six: Extraction - látványos trailer érkezett

Újabb előzetest kapott a januárban érkező Rainbow Six: Extraction. A cinematic trailerben a Team Rainbow három operátorát láthatjuk akció közben, de a környéken tanyázó archaean idegenek nem könnyítik meg a dolgukat.

Rainbow Six: Extraction - mi vár a rajt után?

Az elmúlt héten felpörgött a legújabb Rainbow Six marketingje. Megtudtuk, hogy mikor is érkezik az Extraction, és hogy milyen kihívások várnak az operátorokra, most pedig a start utáni ingyenes frissítésekről esett szó.