Rainbow Six: Extraction

A Rainbow Six: Siege játékmenetét továbbgondoló co-op shooter.

Nyáron további négy Ubisoft-játék érkezik a Steamre

A francia kiadó nem erőlteti tovább játékainál a Uplay- és az Epic Games Store-exkluzivitást, idén nyáron további négy cím költözik a Valve alkalmazásboltjába, így még több játékost szólíthatnak meg.

Ezek a játékok hagyják el az Xbox Game Pass katalógusát áprilisban

Ebben a hónapban nyolc videójáték hagyja el a Game Pass játéklistáját, csapjatok le rájuk még most!

Felfedték a PlayStation Plus teljes márciusi kínálatát

Bár a State of Play prezentációjának a részeként már kerültek nyilvánosságra címek a PlayStation Plus kínálatából, azért akadnak még újdonságok ebben a hónapban.

A State of Play lerántotta a leplet a PlayStation Plus márciusi kínálatáról

A bejelentések és a trailer-áradat szünetében a State of Play műsora bemutatta, hogy mire számíthanak a PlayStation Plus előfizetők márciusban.

Rainbow Six: Extraction teszt

Egy névváltás és némi késés után futott be idén januárban a Rainbow Six Extraction, amely a Siege kooperatív, PvE kalandokra épülő vadhajtása. Nagy eséllyel senki sem várt tőle túl sokat, így kellemes csalódást okozott.

Remek rajtot vett a Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy a Rainbow Six: Extraction a megjelenését követő első hét után már át is lépte a hárommilliós játékosszámot. Emellett megerősítették, hogy elrajtolt a Buddy Pass.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten megérkezik az operátorokat űrlényekkel összeengedő Rainbow Six: Extraction, míg indie-fronton olyan alkotások futnak be, mint az Expeditions: Rome, a Nobody Saves the World vagy a Blackwind.

Sztorielőzetesen a Rainbow Six: Extraction

Már a kanyarban van a Rainbow Six: Extraction megjelenése, így a Ubisoft meglepett minket egy újabb előzetessel. A videó a kooperatív lövölde háttérsztorijáról árul el egyet, s mást.