Boba Fett is vendégszerepel a Fortnite-ban

  • Írta: szlav
  • 2021. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
A sarlacc gyomrából előmászva Boba Fett is megcélozta a Fortnite szigetét. A hírhedt fejvadász és újdonsült társa, Fennec Shand a The Book of Boba Fettet promózva csatlakozik a battle royale-játék sztárparádéjához.

Konkurenciát kap Din Djarin, ugyanis egy újabb beskarsisakos fejvadász érkezik a Fortnite világába. A Disney+ Day nagy bejelentései közt megtudhattuk, hogy újabb crossoverre készül a Star Wars a világ legnépszerűbb battle royale-játékával. És mivel hamarosan a képernyőre kerül a The Book of Boba Fett (a trailerért erre tessék), csak természetes, hogy a címszereplő fejvadász és társa, Fennec Shand lesz megszerezhető játékbeli skinként. A két fejvadász december 24-én landol a szigeten.

Ezek után pedig csupán öt további napot kell majd várnunk a The Book of Boba Fett premierjére a Disney Pluson. Habár új látnivalókat ezúttal nem kaptunk közvetlenül a sorozatból, a streamingszolgáltatóra felkerült egy dokumentumfilm, amelynek hála megtudhatunk egyet, s mást az ikonikus karakter születéséről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...