Tévésorozatot kap a Hunt: Showdown

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Crytek jelentése szerint új irányt vesz a Hunt: Showdown jövője, a játék ugyanis élőszereplős tévésorozat formájában is lehetőséget kap. A németek azzal a Binge-dzsel állapodtak meg, akik a Driver- és a System Shock-sorozaton is dolgoznak.

A Crytek hivatalos közleményben erősítette meg, hogy élőszereplős tévésorozat formájában is megelevenedik a Hunt: Showdown sötét világa. A rajongók a frissen alapított Binge streamingplatformján követhetik majd hétről hétre a népszerű játék alapján készült széria eseményeit.

A Binge egyébként most eléggé belehúzott, mert nemrég szeptemberben derült ki, hogy a Ubisoft-féle Driver alapján is sorozatot készít a platform, majd októberben jelentették, hogy a System Shock univerzuma is megelevenedik a tévén keresztül.

A Hunt: Showdown egyébként remek alapanyagot biztosít egy tévés premierhez. A játék 1890 környékén, Louisianában játszódik, ahol önjelölt fejvadászok küzdenek egymással azért, hogy mindenféle hátborzongató vadállatokat vadásszanak le.

2.
2.
crytek
Ebben a "világban egész fain volna egy single kampány is... Nem is értem miért nem dobtak össze már 6-8 órás valamit... Pénz pedig most van bőven
1.
1.
Raam989
Én jobban örülnék, ha kipofoznák a konzolos verziót és végre elkészülne a ps5/xsx verzió...
De meglássuk, az alapanyag adott egy jó sorozathoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...