Élőszereplős sorozatot kap a System Shock

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline jelentette, hogy a Nightdive Studios és a kifejezetten videojátékokkal kapcsolatos tartalmak streamingelésére koncentráló Binge élőszereplős System Shock-sorozaton dolgozik.

Ugyan még mindig türelmetlenül várjuk, hogy a Nightdive Studios elhozza nekünk a System Shock-sorozat visszatérését és új felvonását, úgy tűnik, a stúdiónak másra is van kapacitása. 

A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy a csapat egyezséget kötött a Binge nevű streamingplatformmal, ahol főleg videojátékos tartalmak közvetítéseit követhetik a nézők. Az egyezség értelmében a két fél közösen készíti majd az élőszereplős System Shock-sorozatot, aminek a Nightdive oldaláról a stúdió alapítója, Stephen Kick, illetve az üzletfejlesztésért felelős vezető, Larry Kuperman lesz a vezető producere, de szintén produceri teendőket lát majd el a Binge CCO-ja, Allan Ungar is, aki onnan lehet ismerős, hogy ő rendezte a Nathan Fillion főszereplésével készült Uncharted rajongói filmet.

Kick úgy nyilatkozott, hogy mindig is úgy gondolta, hogy egy élőszereplős adaptáció a tökéletes médium ahhoz, hogy újra elmeséljék a Citadel állomásán történteket.

A Binge tervei szerint a sorozat 2022-től lesz majd nézhető, többek között a korábban beharangozott Driver-sorozattal együtt.

3.
3.
Extol
#2: Sztem on-hold, reménykedjünk.
2.
2.
markoci555
Most mi van a 3-al? Úgy tudom le lett lőve, pedig annak jobban örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...