Call of Duty: Vanguard - megérkezett a Shipment

  • Írta: szlav
  • 2021. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Megkapta az első komolyabb frissítését a Call of Duty: Vanguard. A számos hibajavítást eszközölő patch helyreigazított néhány túlzottan erős fegyvert, ráadásul magával hozott egy közönségkedvenc térképet is.

Ha minden idők legnépszerűbb Call of Duty-térképeit kéne összegyűjtenünk, akkor a Nuketown mögött biztosan előkelő helyen végezne a Shipment is. A Call of Duty 4-ben megismert, azóta pedig többször is újraélesztett konténerpark tegnap este a Call of Duty: Vanguardban is élesedett, és mivel az aprócska pálya kapott egy önálló playlistet is, a grindolásra fogékony játékosok alaposan nekiláthatnak a fegyverfestések feloldásához.

A frissítés az ilyenkor elvárható bugfixek mellett hozott néhány igazán fontos igazítást is, amely a többjátékos módokban domináló fegyvereket érintette. Egy hibának köszönhetően az STG 44 és a Type 100 bizonyos konfigurációi elképesztő gyorsasággal törölték le a célpontjaikat a föld színéről - a Sledgehammer Games javította ezt a bakit, érdekes módon azonban a patch note-ok közt éppen csak erről nem ejtettek szót.

A Call of Duty: Vanguard PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön jelent meg. A játék tesztjét itt olvashatjátok, a többjátékos módot pedig ma estétől az egész hétvégén át ingyen nyúzhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...