Call of Duty: Vanguard PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.
Típus:

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.

Brit toplista: ismét a FIFA 22 zárt az élen

Magunk mögött tudhatjuk az idei Black Fridayt, a szigetországi játékeladási lista pedig nagyjából visszatért a megszokott mederbe. Visszatért az élre a FIFA 22, és ismét a dobogón végzett a Call of Duty: Vanguard.

Brit toplista: mindent letarolt a Pokémon

Ha keresnétek a Battlefield 2042-t a brit játékeladási toplistán, a harmadik hely környékén tegyétek, a Pokémon Brilliant Diamond és a Pokémon Shining Pearl ugyanis letarolta a mezőnyt, és elvitte az első két helyezést.

Késik egy keveset a Call of Duty: Warzone Pacific

A vártnál egy kicsit többet kell várnunk arra, hogy ejtőernyőt bonthassunk Caldera trópusi szigete felett. A Call of Duty: Warzone nagy frissítése az eddig ismert megjelenési dátum után egy héttel érkezik meg.

Call of Duty: Vanguard - megérkezett a Shipment

Megkapta az első komolyabb frissítését a Call of Duty: Vanguard. A számos hibajavítást eszközölő patch helyreigazított néhány túlzottan erős fegyvert, ráadásul magával hozott egy közönségkedvenc térképet is.

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.

Ingyenes hétvégét kap a Call of Duty: Vanguard

Az Activision megerősítette, hogy ingyenes próbahétvégét kap az alig két héttel ezelőtt megjelent Call of Duty: Vanguard. A kezdeményezés holnaptól lesz elérhető, és kizárólag a multiplayer módra lesz érvényes.

Az egész sorozatból tilthatják a Call of Duty csalóit

A Call of Duty: Warzone következő nagy frissítésével élesedik a Ricochet, a széria új anti-cheat rendszere, melynek bevezetése után az Activision nem bánik majd kesztyűs kézzel a csalókkal. A széria összes részéből repülhetnek a bűnösök.

Brit toplista: nem talált kihívóra az új Call of Duty

A FIFA 22 több mint egy hónapig uralta a brit dobozos játékeladások toplistáját. Vajon a Call of Duty: Vanguard meg tudja ismételni ezt? Egyelőre jól halad, mert az elmúlt héten nem tudták megszorongatni.

Call of Duty: Vanguard teszt

A futószalagon szállított Call of Duty-sorozat elérte története mélypontját. A második világháborús miliőben készült Vanguard ebben a formájában egy vállalhatatlan, összecsapott fércmunka, amivel még rengeteg munkája lesz a fejlesztőknek.