Call of Duty: Vanguard PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.

Továbbra is megállíthatatlan a Call of Duty: Mobile

Amíg konzolon és PC-n némileg megcsappant a Call of Duty játékosszáma, a mobilos mellékhajtás továbbra is sebesen szárnyal. A Call of Duty: Mobile 650 millió letöltéssel, rengeteg játékossal és óriási profittal zárta a tavalyi évet.

Activision: a második világháborús körítés miatt teljesített gyengén a Vanguard

Már az Activision sem titkolja, hogy a Call of Duty: Vanguard jócskán a várakozások alatt teljesített. A kiadó szerint részben a második világháborús téma okolható az érdeklődés megcsappanásáért.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Elvesztette a játékosai harmadát az Activision

Az Activision az elmúlt években kasszát robbantott a battle pass-rendszerre átálló Call of Duty-sorozattal és az őrülten népszerű Warzone-nal, az utóbbi hónapokban azonban alaposan megcsappant az aktív játékosok létszáma.

Call of Duty: Warzone - Godzilla és King Kong összecsap

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone következő szezonja, ami április 27-én rajtol majd el. A szokásos újdonságok mellett kapunk egy időszakos eseményt is.

Godzilla is beköszön a Warzone új szezonjában?

Befutott a Call of Duty: Vanguard és a Warzone harmadik szezonjának első kedvcsinálója, amiből kiderül, hogy miután a nácik sikeresen a világra eresztették a Nebula kísérleti gázt, valami nagyobbat is felébresztettek.

Frissítve: Warzone - átalakul Rebirth Island

Jókora változtatásokra számíthatnak a napokban a Call of Duty: Warzone játékosai. A hírek szerint a battle royale-játék kisebb, pörgősebb pályája, a Rebirth Island hamarosan komoly ráncfelvarrást kap.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

A hétvégén ingyen DLC-vel várnak a CoD-játékok

Az Activision szeretné megköszönni a Call of Duty: Vanguard és a Warzone játékosainak, hogy türelmesek voltak a legutóbbi, elhalasztott szezonnal, ezért a hétvégén egy ingyenes bundle-t kínál nekik beszerzésre.