Call of Duty: Vanguard PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatért a második világháborúhoz.

Bejelentették a Grammy jelöltjeit: már videójátékok zeneszerzőit is díjazzák

Néhány hónappal ezelőtt a Recording Academy bejelentette, hogy öt új kategóriával bővítik az éves Grammy-díjátadót: végre itt is elismerik a videójáték-zenéket!

Phil Spencer: amíg lesz PlayStation, addig lesz rá Call of Duty is

Továbbra is nagy a huzavona az Activision Blizzard felvásárlása kapcsán, az Xbox fejese azonban most nyíltan és világosan üzent. Akkor is lesz Call of Duty PlayStationre, ha a Microsoft felvásárolja a széria kiadóját.

Egyre csúnyább a Microsoft és a Sony drámája az Activision felvásárlása kapcsán

Miközben a Sony foggal-körömmel küzd azért, hogy ne kerülhessen a Microsoft kezébe az Activision Blizzard, a redmondiak a versenyellenes tevékenységgel vádolják a riválisukat.

Újból ingyenesen kipróbálható a Call of Duty: Vanguard

Újabb nagyszerű lehetőség azoknak, akik még nem vásárolták meg a játékot, de szeretnék kipróbálni a második világháborús lövölde multiját vagy épp Zombies módját.

Indul a Call of Duty: Vanguard és Warzone negyedik szezonja

A jövő héten érkezik a Call of Duty: Warzone és Vanguard negyedik szezonja, a Mercenaries of Fortune. Ennek megfelelően megérkezett a legfrissebb roadmap és persze egy látványos kedvcsinálót is kaptunk.

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.

Továbbra is megállíthatatlan a Call of Duty: Mobile

Amíg konzolon és PC-n némileg megcsappant a Call of Duty játékosszáma, a mobilos mellékhajtás továbbra is sebesen szárnyal. A Call of Duty: Mobile 650 millió letöltéssel, rengeteg játékossal és óriási profittal zárta a tavalyi évet.

Activision: a második világháborús körítés miatt teljesített gyengén a Vanguard

Már az Activision sem titkolja, hogy a Call of Duty: Vanguard jócskán a várakozások alatt teljesített. A kiadó szerint részben a második világháborús téma okolható az érdeklődés megcsappanásáért.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Elvesztette a játékosai harmadát az Activision

Az Activision az elmúlt években kasszát robbantott a battle pass-rendszerre átálló Call of Duty-sorozattal és az őrülten népszerű Warzone-nal, az utóbbi hónapokban azonban alaposan megcsappant az aktív játékosok létszáma.