Bemutatkozott a Multiversus, a Warner brawlere

  • Írta: szlav
  • 2021. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykák és szivárgások után ma hivatalosan is lerántották a leplet a Multiversusról. A különös brawler a Warner filmes és televíziós tulajdonainak őrülten színes szereplőgárdáját ereszti egymásnak.

A múlt hónapban számos pletyka és szivárgás érkezett a Warner Super Smash Bros.-klónjáról, ma pedig a stúdió hivatalosan is bemutatta a teljesen bizarr játékát. A Multiversus névre keresztelt agymenés a filmóriás legkülönfélébb franchise-aiból válogatta össze a szereplőgárdáit, így ne lepődjünk meg, ha egy képernyőn látjuk majd Bozontot, Batmant, Tapsi Hapsit és Arya Starkot pofozkodni.

A Smash, a Brawlhalla és a Nickelodeon All-Star Brawl kihívója 2v2-es csapatmérkőzésekre helyezi a hangsúlyt, hiszen minden karakter rendelkezik majd olyan spéci képességekkel, amelyből a társa is hasznot húzhat, de természetesen nem lesznek cserbenhagyva a magányos bunyósok sem. A Player First Games igen komolyan veszi az online játék támogatását is: a tervek szerint a dedikált szerverek és a minimálisra csökkentett input lag biztosítja majd, hogy a Multiversus megtalálja a kompetitív közönségét is.

Ami pedig a harcosokat illeti, nos, abban megegyezhetünk, hogy a névsor elég változatosra sikeredett. Az eddigi infók szerint Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Bozont, Tapsi Hapsi, Tom és Jerry, Arya Stark, Jake, Finn, Steven Universe, Garnet és egy Reindog nevezetű új karakter esnek majd egymásnak, ráadásul az említett szereplők java mind a jól ismert, eredeti hangján szólal majd meg.

Az ingyenesen játszható Multiversus valamikor 2022-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, ráadásul teljes cross-playre és cross-progressionre is számíthatunk.

1.
1.
Raam989
Mint egy falat kenyér...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...