Megvan az Ahsoka-sorozat Sabine Wrenje

  • Írta: szlav
  • 2021. november 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyre jobban körvonalazódik a Star Wars: Ahsoka szereplőgárdája. Az Anakin Skywalker egykori padawanjáról szóló sorozatban a Star Wars: Rebelsből ismerős Sabine Wren is feltűnik majd, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza őt.

Deadline értesülései szerint Natasha Liu Bordizzo (The Society, Guns Akimbo) alakítja majd Sabine Wren karakterét a Star Wars: Ahsoka című sorozatban. A fiatal mandalórit a Star Wars: Rebels animációs sorozatban ismerhettük meg, élőszereplős formában azonban még sosem találkozhattunk vele. Habár ezeket az információkat a Lucasfilm egyelőre nem erősítette meg, a Deadline nem szokott mellélőni az efféle híreszteléseivel.

Kezd tehát egyre érdekesebbé válni az Ahsoka szereplőgárdája, hiszen a címszerepet játszó és a The Mandalorian második évadában is látott Rosario Dawson mellett, az a hír járja, hogy Hayden Christensen is feltűnik majd a sorozatban. A széria egyébként Dave Filoni és Jon Favreau közös munkája lesz, a két úriember rezüméjét ismerve tehát okkal várhatjuk azt. A megjelenés persze valószínűleg még odébb van, hiszen a hírek szerint csak jövő március környékén indul a forgatás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...