Sztorikiegészítőt kap a Terminator: Resistance

  • Írta: szlav
  • 2021. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
Hiába sikerült felejthetőre a Terminator: Resistance, a Teyon nem hagyja veszni a legendás filmuniverzumban játszódó first-person shooterét. Decemberben Annihilation Line néven kap új sztorikiegészítőt a játék.

Nem számítottunk rá, hogy két év után további tartalmakkal bővül majd a Terminator: Resistance, de úgy tűnik, ez a meglepetések napja. A Teyon és a Reef Entertainment játéka nem váltotta meg a világot, mi azonban mégis lehetőséget kapunk pontosan erre a feladatra, december 10-én ugyanis megérkezik az Annihilation Line.

A nagyjából négyórányi tartalmat ígérő kampánykiegészítő az alapjáték történetével párhuzamosan fut majd. Jacob Rivers bőrébe bújva át kell kelnünk a Skynet halálos veszélyzónáján, hogy Kyle Rees oldalán megakadályozzuk a gépek végső diadalát. Az új karaktereket, fegyvereket és ellenfeleket (T-600, HK Centurion) felvonultató fejezet egy napon érkezik a PC-s és PS5-ös kiadáshoz.

28.
28.
DragonBleacPiece
#27: nekem a temple of elemental evil, és az arcanum volt aminél pontosan így voltam
27.
27.
Hogthar
#24: Icewind Dale és a Baldur's Gate szériák azok amiket én is úgy vittem végig, hogy nem túl sokat értettem belőle.
Icewind Dale-t azóta többször is elővettem, főleg miután volt már hozzá magyarítás.
Rájöttem mennyire jól megírt a története és azóta is a top 10 game listámon rajta van.
Gyönyörűen festettek a hátterek, a zenéje csillagos 5-ös és az alap történetén kívül, ha végig követed Larrel lányának történetét, na az igazán zseniális az egész Nym kavarással együttvéve.
26.
26.
semike
Mivel elkaptam ezt a rohadt kovid genyot előszedtem a regi magazinokat es olvasgatom oket.Lesz ra idom….
Duke,Martin,Kronnas,Dzsek-tenyleg a Dzsek gyerek az mekkora arc volt-Krisz,Grath….volt a kulonvelemeny rovat,eloszor csak azt neztem meg,mert altalaban azt aki irta nekem nagyreszt bejott…:)
Egyszer meg volt egy Forza buli a 4.resszel kapcsolatban,ott lehetett talalkozni par sraccal.Es ott ismertem meg Crazyman-t is aki a magyar forza atyja volt egy ideig. Nem volt oly regen,megis annak tunik….
25.
25.
Heldengeist
#17: Egy laza félszáz Guru szám még most is megvan az összes lemezmelléklettel együtt és valahonnan került néhány tucat 576 is az ezredfordulóról. Utóbbit sosem járattam.

Néha jó elnosztalgiázni velük, újraolvasni néhány tesztet, pl. amikor azon sopánkodtak, hogy a Doom 3 képes felzabálni akár nem kevesebb, mint 1GB RAM-ot vagy épp a nyereményjátékot, amikor a csúcsok csúcs 120 ezer forintba kerülő Radeon 9700 Pro volt a nyeremény. Rémlik, hogy valamelyik talán 2004-es számban láttam a hamarosan megjelenő új Carmageddon rész bejelentését (amire aztán csak 10 évet kellett várni), vagy épp ahogy 2001 óta cikkeztek a S.T.A.L.K.E.R.-ről, de azt hiszem, a megjelenés utáni szám, amiben letesztel(het)ték már nincs meg.
24.
24.
Ooorky
#20: Baldur's Gate-eket is Lily írta :-)

Miatta kattantam rá a crpg-kre, Icewind Dale-t úgy vittem anno végig, hogy egy szót se értettem abból mi történik, próba-szerencse alapon végigpróbáltam a dolgokat :D
23.
23.
Darksiders84
Régi szép idők emlékei nekem is
az 576 Konzol összes száma x év kb 10-12 mind megvan és tényleg más volt akkor főleg net nélkül minden hónapban várva várt nagy esemény volt az aktuális szám megjelenése és öröm olvasni . Csevegő koronázatlan királya GYZ rémlik valaminek a N64 bajnoka ?
22.
22.
Ganzer
#16: Szintén zenész, + CovBoy, Gyu (rip), Martin, BadSectort csíptem nagyon, de vannak még páran akik most hirtelen nem jutnak eszembe.
21.
21.
DragonBleacPiece
meg amikor a bloodrayne volt hozzá ajándékba, és a limp bizkit - nookie c. akkor megjelent számra nyomtam
20.
20.
DragonBleacPiece
#16: Régi szép idők.. nekem ami megragadt az a baldur's gate 2 végigjátszás kérdésekre a válaszok, meg mikor be volt jelentve a vampire masquerade bloodlines, és mutattak képeket a szőke szexi vámpírcsajról.
19.
19.
semike
#18: Édesjóistenem…..hát mi ez ha nem a játékos lelked meggyalázása?!…..:)
Elégetni….a szent grállt….
:)
“Ne büntesd őket,hisz nem tudják mit cselekszenek”
:)))))
18.
18.
Ooorky
#17: Szüleim elhasználták gyújtósnak miután elköltöztem...
17.
17.
semike
#16: Rengeteg szám megvan a mai napig,sokszor viszem magammal vonaton és olvasgatok.
Csipi M Lee, Böjti…és az elmaradhatatlan “csevegő”sarok. Na azok voltak a szép idők :)
16.
16.
Ooorky
#14: 2000-től PC Guru, Gamestar, (Guru) Gamer... kb az utolsó megszűnéséig, utána számomra megszűnt az írott sajtó (csóró főiskolásként nem volt rá keret :D ).

Lily, Stöki, Dragon, Brazil (na meg a törd. és a korr.) maradt meg, különösen Lily rpg végigjátszásai.
15.
15.
semike
#14: Persze h az csak ez a csoda oldal meg mindig nem ismeri a szerkesztes gombot…..
576 Rulez!!!
14.
14.
Ganzer
#13: Mármint 576/konzol. :)
Szép idők voltak azok + a Cow magazinok.
13.
13.
semike
#12: Pontosan! Kurv@ vicces játék az is és tiszta 80-as évek!
Nem attól jó egy játék,ha 4k megvan meg fut a réjtrééédzing…:)

A tesztelésekről csak annyit,én mai napig imádom a régi 476/Konzol magazinos teszteket.Annyi infó volt benne volt kelke az írásoknak és az apró kis kitérőkről-rovatokról nem is beszélek!
Respect régi tesztelők:pl Böjti….
Hol van ez ma már…..
12.
12.
Ooorky
#11: Rambo se volt olyan rossz szerintem (grafikát leszámítva, de szaré-húgyé kellett határidőre megcsinálniuk).

80-as évekbeli játéktermi hangulatot akarták visszahozni (amikor a filmek a csúcson voltak) és szerintem abban tökéletes volt, játék közben sokszor érződött, hogy igazi rajongók csinálták, pl. hangokat is vhs kazettákról rippelték.
+én direkt elrontottam a rendőrös résznél a QTE-ket, hogy láthassam milyen különféle módokon halhatott volna meg John Rambo ha vmit elbaszarint :D ,
Persze 60€-t nem ért, de tökéletes budget cím.

https://www.youtube.com/watch?v=F-GR80a68LY
11.
11.
xsbrx
Vonakodva vettem meg anno, mivel a legtöbb review a fejlesztők Rambo nevű förmedvényét szajkózták illetve rendesen le is húzták. De hát úgy voltam vele, hogy úgyis ott a Steam refund ha nem jönne be.
Abszolút korrekt kis játék.
Egyetlen gondom volt vele, az pedig hogy iszonyat könnyű volt még extreme fokozaton is, amit sajnos a későbbi patchek se igazán javítottak ki.

A játék hangulata bőven kárpótolt a budget miatti látványvilág illetve szinkronok miatt, bár utóbbi kettő se volt vészes.
A sztori remekül igazodott a filmekhez, és az utolsó küldetés meg tökéletesen visszaadta a T" future war jelenetét illetve felvezette a T1-et.

Emellé pedig jött egy jó kis ingyen DLC is később.
10.
10.
hedzsooo
#9: Hat igen, a copy+paste a kissebb oldalak reszerol igen sokszor egyertelmu, hiszen a leghiteltelenebb irasok is ugyanugy kijonnek naluk is, mint a nagyobb oldalaknal...

Tipikus esete mikor a mennyiseg szamit mar csak a minsog helyett, a kis oldalak igy probaljak felvenni a versenyt a nagyokkal, hogy inkabb lexarjak mar a minoseget ok is, aztan csak gondolkodas nelkul masoljak es ontjak ugyanazt a szutykot, amilyen gyorsan csak tudjak, hogy nehogy lemaradjanak barmiben is a nagyobb oldalaktol.

Pedig neha bizony be kellene huzni a feket, hogy a minoseg megmaradhasson.
De ez kb. sajnos mindenhol jelen van, nem csak a sajtoban, hanem mindenben, ami uzlet is, igy aztan penzre megy...
9.
9.
Heldengeist
#8: Egy ideje már úgy sejtem, kétféle gamer (és filmes) sajtó van. Az egyik a nagyok, akiket megvesznek vagy megzsarolnak a kiadók, a másik a kicsik, amik pedig a nagyok háziját másolják, itt-ott kicsit hozzá költve és elvéve belőle, hogy a tanárnak ne legyen annyira egyértelmű a dolog. A tanár (én/olvasó) meg úgy érzi, az olvasónaplót csak a "Kötelezők röviden" alapján írták és ki sem nyitották az eredetit.
8.
8.
hedzsooo
#5: +1, Hat kb. :)

Ugy fest, hogy joforman mindenkivel ma egyet kell ertsek a kommenteknel abban, hogy a "szagsajto" manapsag tenyleg egyre silanyabb, ertelmetlen "profi kritikakat" kepes csak kiadni. Es persze ugy nagy altalanossagban, ez nem csak a magyar sajtonak szol
7.
7.
hedzsooo
Felejtheto....

OK, akkor most elmeselem, hogy anno a megjeleneskor ennek a jateknak (mint sok mas jatek esetben is) eppen volt eleg masik jatek, amivel jatszak. Igy aztan, a sok szuper kritikanak "hala", nem is vettem meg anno.

Aztan, kb. 3-4 honapja szembe jott velem egy steames leertelekesen, gondoltam megnezem az adatlapjat....
Erre kiderul, hogy a leggtobben akik jatszottak vele, oda van a jatekert, le is irjak szepen h miert is.
Erre gondoltam belenezek mar par YTube-os videoba is rola...
Megvettem, aztan miutan elkezdtem jatszani, szepen be is szippentott, iszonyat adja a hangulatot, ami foleg az elso 2 filmbol sugarzott, mikor az elkerulhetetlennek tuno jovobol mutattak jeleneteket...

Ez a jatek nagyon kiraly, es elso napos vetel lesz ez az extra tartalom hozza a reszemrol! :-)
6.
6.
ayreon
"Felejthetőre"?? Az utóbbi 2 év legemlékezetesebb játéka volt, a Inflintrator üzemmódot többször is végigtoltam, csak a hangulata miatt.
5.
5.
semike
Szerintem semmi gond ezzel a játékkal, tök jó a hangulata.
Nem értem…
Jah, hogy nem egy FC6?…az jó, ugye?!?
:))))
4.
4.
Hoki György
#2: A "szaksajtónak" minden szar általában, ami nem újítja meg a játékokat, vagy a játékipart minden egyes megájával. Ezért jók a steam értékelések, mert olyan emberek írják őket, akik aktív játékosok, és fizettek a játékért, amivel kikapcsolódnak, nem melóhoz kötve játszanak a 10 játékot hetente. Őszintébb, átláthatóbb így.

A Biomutant is le lett húzva, ez is, rengeteg más játék is, amik a közönségnek spec nagyon tetszettek. Ettől persze nem lesznek csak rosszak a hivatalos kritikák, de a baj, hogy mindig amikor az ember kritizál valamit, az a saját véleményéből indul el. A kritikus szava is annyit ér, mint egy vásárlóé, de mivel nem ugyanazt a hangsúlyt kapja a kettő, nehéz tájékozódni. Mondhatnánk, hogy "nem, mert a kritikus jobban ért hozzá" de ez sem igaz - elég csak az IGN legendás, 3 pontos God Hand kritikájára gondolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...