Remake-et kaphat a Chrono Cross

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 24.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint remake-et kaphat a Chrono Cross, amit állítólag karácsony környékén jelenthetnek majd be. Habár az első jelek arra mutattak, PlayStation-exkluzív lehet a projekt, úgy tudni, ez nem igaz.

Az XboxEra podcast társalapítója, Nick Baker úgy tudja, remake-et kaphat az első generációs PlayStationre megjelent Chrono Cross. A Chrono Trigger folytatása 1999-ben mutatkozott be Japánban, majd 2000-ben az Egyesült Államokban, Európába viszont sosem jutott el hivatalosan.

Érdekesség, hogy a projekt címe feltűnt már a nagy GeForce Now-szivárgás kapcsán, de Baker szerint erről a remake-ről szállított korábban pletykákat a VGC is, miután Éabha McMahon énekesnő kikotyogta egy rádióinterjúban, hogy "egy nagy remake-hez készített zenét a PlayStationnek", amit karácsony környékén fognak bejelenteni. Ezzel összecseng, hogy McMahon még fotózkodott is az eredeti zeneszerzővel, Yasunori Mitsudával.

Baker szerint egyetlen részlet pontatlan a téma kapcsán, méghozzá az, hogy a felújított változat a várakozásokkal ellentétben nem PlayStation-exkluzív. Noha McMahon arra utalt, hogy a PlayStation jelentheti be a játékot, ez még nem feltétlenül jelent exkluzivitást, sőt ő konkrétan azt hallotta, hogy több platformon is tiszteletét teheti majd az újrázás.

3.
3.
north
Nahát, nahát! Reméljük jól sül el. :)
2.
2.
Csoki80
#1: Házon belül csináltak konkurenciát az FFIX nek ;-)
1.
1.
Ganzer
Várós, imádtam az eredetit is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...