Tovább csúszik a Vampire: Swansong

  • Írta: gorien
  • 2021. november 30.
  • Csúszás
A Big Bad Wolf egy egyszemélyes, történetközpontú játékkal fogja kivenni a részét a Vampire: The Masquerade-univerzumból, ez lesz a Swansong. Az idei megjelenést már nem tudta teljesíteni, és most a februári premiert is elhalasztja a stúdió.

A Vampire: The Masquerade-játékok élete nem csupán játék és mese. A Paradox felügyelete alatt készülő Bloodlines 2-ről továbbra sincs jó hír (legutóbb arról hallottunk, hogy majdnem kukázták is), a Sharkmob battle royale-ja is jövőre csúszott, és most kiderült, hogy a Swansong sem jelenik meg a legutóbb bejelentett, februári időpontban.

Két évvel ezelőtt jelentették be, hogy a Big Bad Wolf is Vampire-címen dolgozik, a 2021-es megjelenési időpontot azonban nem sikerült tartani, a legutóbbi Nacon Connecten is 2022 februárja szerepelt céldátumként. A fejlesztők ezt cserélték most 2022. május 19-re, amit azzal indokoltak, hogy így tudják biztosítani a lehető legjobb minőségű játékot úgy, hogy a kis csapat munkahelyi és magánélete közötti egyensúly sem borul fel.

Az eddig ismert platformlista változatlan maradt, tehát PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre várhatjuk a Swansongot.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...