Gollamtól a Robotzsaruig - műsorozott a Nacon

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este a Nacon is jelentkezett egy streammel, ahol felsorakoztatta az újdonságait: The Lord of the Rings: Gollum, Steelrising, Test Drive Unlimited, Robotzsaru és más finomságok szerepeltek a műsorban. Összefoglalónk.

Ha valaki átpörgetné a teljes adást, rögtön a bekezdés alatt megteheti, míg a többieknek ABC-sorrendben sorakoztatjuk fel a műsorban feltűnt játékokat. Lássuk hát, hogy mi történt a Nacon Connecten!

Ad Infinitum (PC, "konzolok")

2023-ban érkezik a Hekate belső nézetű, fejtörőkkel és lopakodós jelenetekkel színesített túlélőhorrorja, amely az első világháború idején játszódik. Egy német katona szemszögéből élhetjük át az eseményeket, aki az épelméjűségéért küzd a háború közepette, miközben egy család tragédiája is kibontakozik előttünk. A játék világa a döntéseink mentén változik majd állítólag.


Blood Bowl III (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Augusztus helyett csak jövő februárban jelenik meg a Blood Bowl III, cserébe azonban kaptunk a játékhoz egy új előzetest, amely a kampányból ad egy kis ízelítőt. Ebben a szponzorok kegyeiért küzdhetünk majd.

Clash: Artifacts of Chaos (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A chilei ACE Team újabb elborult fejlesztéssel jelentkezik, amelyben Zenozoik furcsa földjén járunk majd. Itt él remeteként az amúgy közelharcban is jócskán járatos Pseudo, akinek akkor borulnak fel a hétköznapjai, amikor belekeveredik a Káosz Ereklyéiért folytatott hajszába. A játék kooperatív és kompetitív multival is rendelkezik majd, jövőre érkezik.


Életszimulátorok (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A Nacon életszimulátor-sorozatot indít, amelynek a Chef Life, a Hotel Life, a Train Life, a Surgeon Life és az Architect Life már biztosan a részét képezi.

RiMS Racing (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Elindult az augusztus 19-én megjelenő RiMS Racing előrendelése, a készítők pedig egy új trailer társaságában jelentették be, hogy a The Bloody Beetroots is szállít zenét a motorverseny alá.

RoboCop: Rogue City (PC, "konzolok")

A műsor utolsó meglepetése volt, hogy az MGM közreműködésével Robotzsaru-játék készül a Nacon szárnyai alatt, amely 2023-ban jelenik meg várhatóan. A dolog szépséghibája, hogy a fejlesztésért a legutóbbi Rambo- és Terminátor-játékokat is jegyző Teyon felel.


Rogue Lords (PC, PS4, Xbox One, Switch)

A roguelike, amelyben az ördögöt alakítva terelgethetjük Drakulát, Véres Máriát és a többi rémet, szeptember 30-án fog megjelenni PC-re, míg konzolokra a jövő év elején fut majd be.

Roguebook (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A Roguebook PC-re már kapható, hamarosan pedig konzolokra is befut, addig azonban nézzétek meg, hogy mit ígér a játék első ingyenes frissítése, a Gem Mine!

Rugby 22 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Január 22-én érkezik a Nacon legújabb rögbijátéka, amely frissített játékosállománnyal, új nehézségi szintekkel és továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával jelentkezik majd.

Session (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Új platformokra jelentették be az egyelőre Early Access-verzióban elérhető gördeszkás játékot, amelynek a rajongói egy frissítésnek is örülhetnek ezenkívül: ez új helyszíneket, játékmódokat és egy videóvágót hozott magával.

Steelrising (PC, PS5, Xbox Series X/S)

XVI. Lajos robothadserege rettegésben tartja a párizsi lakosságot, de mi ellenállunk! A Spiders új szerepjátéka 2022 júniusában kerül majd boltokba, és egy gameplay trailerrel képviseltette magát a Nacon Connecten.


Test Drive Unlimited: Solar Crown (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Gameplayt még mindig nem láttunk az új Test Drive Unlimitedből, de azt megtudtuk, hogy a játéknak Hongkong ad majd helyet, a megjelenését pedig 2022 szeptemberére várhatjuk.

The Lord of the Rings: Gollum (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Szintén jövő ősszel esedékes a The Lord of the Rings: Gollum megjelenése, amelyhez egy videóinterjút hozott nekünk a Nacon. Sok újdonságot nem tartalmaz, viszont egy-egy jelenet erejéig friss oldaláról is megmutatja nekünk a játékot.

Vampire: The Masquerade - Swansong (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Jövő februárra csúszott át a Big Bad Wolf Studio fejlesztése, a rossz hír mellé azonban jutott jó is: bemutatkozott Galeb, egy újabb játszható karakter.

WRC 10 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A Switchet leszámítva minden platformon szeptember 2-án rajtol a WRC 10, amely a bajnokság ötvenedik születésnapját is megünnepli majd.

4.
4.
szujonor
Azért van egy pár érdekes cím! :D
A Swansongra mindenhol szerepjátékknt hivatkoznak, de szerintem inkább interaktív kalandjáték lesz. De majd meglátjuk.
3.
3.
Deadpool
A Terminator nem is lett annyira rossz.
2.
2.
fojesz
#1: Javítjuk, köszi.
1.
1.
D.Sz
Az új TDU jön Switchre is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...