Az Aliens: Fireteam Elite is Game Pass-játék lesz

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 1.
  • Akció
Link másolása
Noha a Microsoft még nem rántotta le formálisan a leplet az Xbox Game Pass decemberi kínálatáról, egyre több játékról derül ki, hogy hamarosan csatlakozik a szolgáltatáshoz.

A Cold Iron Studios bejelentése szerint az Aliens: Fireteam Elite is csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához, az december 14-től mind PC-n, mind pedig konzolokon játszhatóvá válik az előfizetők számára.

Érdekesség, hogy épp aznap rajtol el a játék második szezonja is, amely többek között egy új játékmódot is hoz magával: a Point Defense-ben három stratégiai pontot kell megvédenie a játékosoknak a xenomorfok áradatától. Ezzel együtt befut a szezonbérlet második kiegészítőcsomagja, a The Nostromo Salvage Pack is.

3.
3.
JohnSpartan
#1: Ránèztem a Hunting grounds-ra! Ez az új esti mod rohadt jól sikerült baszki! Mivel ugye ha nem vagy külön party-ban ès a fire team sincsen ès nincsenek nèmitva akkor a predivel hallod miket ugatnak az emberek ha a közelükben vagy! Kegyetlenűl beszarattam a fireteam-et, pedig nem 10 èvesek voltak a túloldalon! Nagyon komolyan nèz ki korom sötètben a pálya, ha hő látásban nyomod mindennek kisebb a hőmèrsèklete az esti visszaesès miatt! Remèlem jönnek mèg majd ilyen remek kiegèszitèsek hozzá!
2.
2.
JohnSpartan
#1: A fireteam jó lett de, gyorsan rá untam a kevès tartalom miatt! Majd ha jönnek a beigèrt modok visszanèzek rá!

A 2010-es AVP mai napig a legjobb multi címe ennek a világnak! Story-t kapott minden faj, egy brutál jól sikerült multival rendelkezik ès egèsz jó graffal rendelkezett anno.

A Hunting grounds is nagyon jó lett csak ott baszták el hogy a fireteam-el való játèk egy fos a predatorèhoz kèpest! A predi harc rendszere nagyon jó lett, tiszta predator hangulatot kelt! Simán mondhatom hogy a max szintet (150) úgy èrtem el hogy 90-10%-ban predivel csapattam. Nem règiben lett ps plusz-os ami nagyot dobott a keresèsi időn mert amikor abba hagytam volt hogy 20 percet írt a besorolóra.

Èjszakai mod az most jött ki? Csak mert azzal nem találkoztam...
1.
1.
hedzsooo
Hat, mivel sztori/1jatekos mod nincsen benne, igy kezdett igen unalmas mar lenni, mivel nem olyan sok palya van benne.

De igy hogy vegre jon uj kontent, + tobb jatekos is lesz ismet, ideje ujbol feltelepitenem! Szerintem ami van benne, az jol el lett talalva, csak szerintem 1 massziv online only cimnel ennel sokkal tobb tartalommal kellett volna inditaniuk, hogy tobben felfigyeljenek mar ra a legelejen. Kb. ugyanaz, mint a Predator: Hunting Grounds esetben, ami szinten jo online jatek, sot! Ott ugye 4 vs 1 a felallas, tehat lehet jatszani predatorkent is (itt is hasonlo is kellett volna, hogy alienkent is lehessen jatszani) de irto keves volt az elejen a tartalom. Mara mar a P:HG-ben jovall tobb palya van (+ ejszakai mod is vegre), jovall tobb karakter es fegyverzet, stb. de mondjuk tovabbra is ott is kellene legalabb 1 utos extra jatek mod meg. AVP2010 multis resze (is) nem veletlenul colt nagyon sokaig nepszeru, ott kapasbol volt 4-5 baromi jo multis opcio
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...