Visszavonul a digitális piacról a Titanfall

  • Írta: szlav
  • 2021. december 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Nyugdíjba vonul a Respawn Entertainment 2014-es online lövöldéje, a Titanfall. A gigászi mechekkel operáló shooter eltűnt a digitális áruházakból, és hamarosan kikerül az előfizetéses szolgáltatások könyvtáraiból is.

Egyszer minden jó véget ér, és úgy tűnik, eljött végül a Titanfall ideje is. A remek folytatásnak és az Apex Legendsnek megágyazó online lövölde már egy jó ideje igen csekély játékosbázissal rendelkezett, ráadásul a rendszeres hackertámadások miatt gyakran szenvedtek a legkitartóbb mechpilóták is. A Respawn Entertainment úgy ítélte, hogy ideje búcsút venni a játéktól, így tegnap este a stúdió bejelentette, hogy eltávolítja azt a digitális piacterekről.

Aki természetesen korábban megvásárolta a Titanfallt digitális vagy lemezes változatban, az a későbbiekben is játszhat a játékával, hiszen az online funkciók nem mennek sehova. Az már más kérdés, hogy a jövőben az eddigieknél is nehezebb lesz egy épkézláb meccset találni, 2022. március 1-jén ugyanis a Titanfall elhagyja az előfizetéses szolgáltatásokat is (Xbox Game Pass, EA Play).

4.
4.
Extol
Régóta vágyok egy jó mech játékra, csak épp egyjátékos történet formájában
2.
2.
dcba
#1: Az Apex hozza nekik a penzt, nem erdekli oket ez a jatek, nem hoz penzt, a gond van vele es dolgozni kene rajta, egyszerubb letorolni mint megjavitani. Ne feledd az EArol beszelunk, azoknak csak a penz szamit.
1.
1.
gegory
Nem kicsit nevetséges ez a játék piaci trend. Van egy játék ami szuper és műfajt teremtő és 8 év után eltakarítják.
Szerintem elkezdték a remasterelés és mire kész addigra kiéhezik a nép rá... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...