Visszavonul a digitális piacról a Titanfall

  • Írta: szlav
  • 2021. december 2.
  • Gyászhír
Nyugdíjba vonul a Respawn Entertainment 2014-es online lövöldéje, a Titanfall. A gigászi mechekkel operáló shooter eltűnt a digitális áruházakból, és hamarosan kikerül az előfizetéses szolgáltatások könyvtáraiból is.

Egyszer minden jó véget ér, és úgy tűnik, eljött végül a Titanfall ideje is. A remek folytatásnak és az Apex Legendsnek megágyazó online lövölde már egy jó ideje igen csekély játékosbázissal rendelkezett, ráadásul a rendszeres hackertámadások miatt gyakran szenvedtek a legkitartóbb mechpilóták is. A Respawn Entertainment úgy ítélte, hogy ideje búcsút venni a játéktól, így tegnap este a stúdió bejelentette, hogy eltávolítja azt a digitális piacterekről.

Aki természetesen korábban megvásárolta a Titanfallt digitális vagy lemezes változatban, az a későbbiekben is játszhat a játékával, hiszen az online funkciók nem mennek sehova. Az már más kérdés, hogy a jövőben az eddigieknél is nehezebb lesz egy épkézláb meccset találni, 2022. március 1-jén ugyanis a Titanfall elhagyja az előfizetéses szolgáltatásokat is (Xbox Game Pass, EA Play).

4.
4.
Extol
Régóta vágyok egy jó mech játékra, csak épp egyjátékos történet formájában
3.
3.
TolokocsisIsBack
Rip in pepperoni. Kellemes jatek volt ez pedig, kar erte.
2.
2.
dcba
#1: Az Apex hozza nekik a penzt, nem erdekli oket ez a jatek, nem hoz penzt, a gond van vele es dolgozni kene rajta, egyszerubb letorolni mint megjavitani. Ne feledd az EArol beszelunk, azoknak csak a penz szamit.
1.
1.
gegory
Nem kicsit nevetséges ez a játék piaci trend. Van egy játék ami szuper és műfajt teremtő és 8 év után eltakarítják.
Szerintem elkezdték a remasterelés és mire kész addigra kiéhezik a nép rá... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...