Már készül a The Godfather 2

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A legfrissebb hírek szerint az Electronic Arts már dolgozik visszautasíthatatlan ajánlatának második felvonásán, a Keresztapa 2 játékadaptációján.
A legfrissebb hírek szerint az Electronic Arts már dolgozik visszautasíthatatlan ajánlatának második felvonásán, a Keresztapa 2 játékadaptációján.



Egy üzleti elemzés érkezett a Nollenberger Capital Partners-től, melyből világosan kiderül: már készül a The Godfather második játékadaptációja, vélhetően szinte minden elérhető konzolra. Érdekes, hogy a cég mennyi pénzt és időt ölt bele az első részbe, s ez most sem lesz másképp: többek között ezen erőforrásoknak volt eredménye a nulláról megírt open-world engine, mely a Keresztapában debütált - most öt játék alatt ezen motor dübörög, többek között  az újonnan bejelentett The Simpsons Game alatt is.
11.
11.
gyuszaa
@1 fojesz : Ennek a hírnek nagyon örülök. Tisztában vagyok vele, hogy voltak hiányosságai a játéknak, de elképesztően jó hangulata volt, s EA játékhoz mérten valami zseniálisnak számított szerintem.



Sztem akkor játszd végig a mafia-t annak van eszméletlen hangulata :)
10.
10.
JcGross
Tudod vannak filmek amiket érdemesebb angolul nézni felirattal mint a The Godfather vagy Scarface.
9.
9.
LACKA0670
nekem szinkronos mind a 3 rész :P:D

és nekem is tetszett naon az iránytás :D
8.
8.
Slik
Király volt az első rész szerintem az irányítás is jó volt nagyon tetszett és már nagon várom a 2-őt mondjuk a filmet nem nézem meg mert feliratos :::DDDDD
7.
7.
JcGross
Láttam az 1. részt de a 2.-at még nem néztem meg. Majdd ha kijön a game. És épp azér kérdeztem, hogy vajon hogy oldják meg az adaptációt ha az elsőben már Don lettél, mivel Michael lett a don Vito helyett.
6.
6.
Sido
Az irányítás nagyon kaka...NEm is jáccottam ezzel a game-mel szinte semmit!Pedig szeretem a történetet :-S Mindig csak mondom magamnak és mondom magamnak,hogy vidd végig-vidd végig,de nem tudom magam rávenni!:) De majd most!Mire jön a második rész az elsőt ki kell végezni!:D Madd Dogg nigga' fuck you too!
5.
5.
*Bennya*
Én megvoltam elégedve az 1.részel és örülük h ki jön ps2-re
4.
4.
Madd Dogg
ez is a film alapján lesz megírva. ha még nem láttad a trilógiát, sürgősen pótold!!! csak az irányítsáon dolgozhatnának kicsit, az nem tetszett.
3.
3.
JcGross
ÉJJEN! Nekem nagyon tetszett az első rész, és nagyon örülök ennek a hírnek. Csak azt nemtudom, hogy hogy oldják meg a készítők azt, hogy ha az 1. részben te lettél a Don akkor itt, hogy fojtatódik?
2.
2.
skiz0
Húú én is nagyon örülök, és osztom is a véleményed fojesz ;)
1.
1.
fojesz
Ennek a hírnek nagyon örülök. Tisztában vagyok vele, hogy voltak hiányosságai a játéknak, de elképesztően jó hangulata volt, s EA játékhoz mérten valami zseniálisnak számított szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...