Mindenre fény derül ma a GRID Legends kapcsán

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 3.
  • Teaser
Link másolása
Ma délután végre minden kiderül a GRID Legendsről, az Electronic Arts és a Codemasters ugyanis egy élő műsor keretein belül nem csak a játék első játékmenet-bemutatóját, de a pontos megjelenési dátumot is leleplezi.

A júliusi bemutatója óta szinte semmit nem mutatott magából a GRID-sorozat következő felvonása, a GRID Legends, ami a széria történetében először teljes értékű sztorimódot is tartalmazni fog. A nagy csendnek ma délután, magyar idő szerint 17 órakor vet véget az Electronic Arts és a Codemasters, a kiadó és a stúdió ugyanis egy tartalmas bemutató keretein belül a játék minden fontos eleméről és újdonságáról lerántja majd a leplet.

Ebbe beletartozik a már említett sztorimód, amiben egy olyan klasszikus underdog történetet ismerhetünk meg, ami a Grid World Series versenyein keresztül mutatja majd be az autóversenyzés világát. Emellett persze a játék első játékmenet-videójának leleplezésére is sor kerül, ahol azt is megtudhatjuk majd, mit takar az új Boost és az Elimination mód, de valószínűleg a helyszínek is kapnak majd egy külön blokkot, hiszen Londonban és Moszkvában is felszakíthatjuk majd az aszfaltot.

Végezetül pedig megtudhatjuk, mikor is jelenik meg a GRID Legends. Talán megerősítést nyer a korábbi pletyka is, miszerint jövő februárjában gurul ki a garázsból a sorozat új epizódja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...