PlayStationre is megjelenik a The Ascent?

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
A The Ascent a Microsoft támogatását élvezve kezdetben csakis PC-re és Xbox-konzolokra jelent meg. Valószínűleg hamarosan lejárhat a platformra vonatkozó exkluzivitás, mert árulkodó jelei vannak a playstationös premiernek.

A tajvani korosztálybesorolásért felelős szervezet oldalán ugyanis felbukkant a Neon Giant első játékának PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös változata. A listázásból az is kiderül, hogy a nyugati piacon a Curve Digital által forgalmazott The Ascentet Tajvanon - és talán a teljes ázsiai piacon is - valószínűleg a koreai H2 Interactive veszi kezelésbe.

A rajongók egyébként már többször is jelezték a csapatnak, hogy szívesen látnák a Sony konzoljain is a játékot, a fejlesztést végző stúdió pedig rendre jelezte, hogy örülnek a nagy érdeklődésnek, és azt javasolják, hogy kövessék a játékkal kapcsolatos híreket, mert bármi is megtörténhet.

Úgy néz ki, a várakozásnak hamarosan vége, ami azért is jó hír a PlayStation-tulajok számára, mert a The Ascent nemcsak remekül néz ki mozgásban, de baromi szórakoztató is.

1.
1.
Shao Kahn
Jelenjen meg könyörgöm, méghozzá dobozosan!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...