Nem vett jó rajtot a Final Fantasy XIV: Endwalker

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 6.
  • Hír
Link másolása
Múlt héten elrajtolt a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítőjének korai hozzáférésű változata, de a premier nem volt zökkenőmentes, mert komoly technikai problémákba ütköztek a rajongók. A Square Enix elnézést kért.

Óriási érdeklődés közepette rajtolt el múlt héten a Final Fantasy XIV legújabb kiegészítője, az Endwalker korai változata. Ez az érdeklődés azonban lényegében két vállra fektette az MMORPG szervereit, azt eredményezve, hogy az előfizetőknek többórás sorokat kellett kivárnia, ha be akartak jutni a játék virtuális világába.

A játék rendezője és producere, Naoki Yoshida egy blobjegyzésben elnézést kért a rajongóktól a blama miatt. A stúdió azzal igyekszik majd kárpótolni a dühös rajongókat, hogy minden aktív előfizető számára hét napig ingyenes hozzáférést biztosít a játékhoz.

Az Endwalker hivatalos megjelenése egyébként holnap lesz esedékes, így a szerverproblémákat addig ki kell javítania a Square Enixnek, mert valószínűleg még nagyobb roham várható majd a premier napján.

A Final Fantasy XIV kiegészítője PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fut majd be.

4.
4.
Chdz
#3: Az új kieg hozhatott új játékosokat is, azt is vedd figylembe. Ha addig nem döglött, akkor ezért dögledezhet. Kap egy nagyobb parkot, ahogy fogynak esetleg a játékosok úgy vágják meg lefele is.
3.
3.
Csoki80
#2: De ez már évekkel ezelőtt elrajtolt XD
2.
2.
Chdz
Még mindig így rajtolt bármelyik MMO a piacon, ezt úgy hívják stress-test, magyarán felmérik a kapacitás igényt. Hogy a megjelenésre mekkora parkkal kell bővülni, hogy optimális állapotban mehessenek a szerverek. Egy olyan dologért kért elnézést, amiért nem is kellett volna. A Japók már csak ilyenek..
1.
1.
Tsabesz
Lassan már annak lesz hírértéke, ha egy mmo, vagy egy kiegészítő zökkenőmentesen tud startolni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...