Az Ubisoft sincs megelégedve a PS3 árával

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Ubisoft fejese, Yves Guillemot szerint a Sony-nak sürgősen le kell vinnie a PlayStation 3 árát, lehetőleg minél nagyobb mértékben - ez okozhatja ugyanis a konzol vesztét.
Az Ubisoft fejese, Yves Guillemot szerint a Sony-nak sürgősen le kell vinnie a PlayStation 3 árát, lehetőleg minél nagyobb mértékben - ez okozhatja ugyanis a konzol vesztét.



Ahhoz ugyanis, hogy a japán cég hasonló sikereket érhessen a harmadik generációs konzollal, ahogy azt tette a PS1 és a PS2 esetében, a gép árát csökkenteni kell. "A Sony-nak kisebb a befolyása a piacon, mint valaha: ilyen módon a PlayStation 3 árát jelentős mértékben kéne lejjebb vinni" - mondta Yves, s emellett kikotyogta, hogy az Ubi jelenleg egy PS3-exkluzív címen is szorgoskodik: erről legkorábban a jövő heti UbiDays-en halhattunk majd valamit.
15.
15.
JBaker91
hát igen igen. nem csodálom h ennyit buknak rajta ekkora árral. de ha kisseb listaárral indítanak p.kb akkorával mint az x360 lehet h vitték volna mint a cukrot. (persze aki megteheti)
14.
14.
Carbon
no 13: Ne feledd h még a játékok ára is kisebb XBOXra. És nem is olyan kicsi az a külömbség köztük. Az vágott oda amikor láttam egy Obliviont X-re kb 11e ft-ért, és PS3ra kb 18-ért (ha jól számoltam). Sztem igaza van Yvesnek, de a Sonynak se olyan könnyű azért, mert ha jól tudom így is veszítenek rajta, de mondjuk ez mégsem mentség.
13.
13.
user1
A microsoft vágott oda nekik a box -al, hiszen ha pontosan ugyanazokat a játékokat megkapom egy jelentősen olcsóbb konzolra is, akkor nincs értelme megvennem a drágábbat.... Ez itt a baj. Ha viszont a sony az xbox360 árához közelítene, akkor az embereket már jobban érdekelné az a sok technikai részlet, amitől a ps3 olyan erős, és nagy valószínűséggel ezt választanák, már csak a visszafele kompatibilitása miatt is. Nagyon sok embernek van ps2 otthon még mindíg.
12.
12.
Slik
Szerintem nagyon igaza van az ObiSoft-nak ki az a nyomorék aki megveszi 170000-ért???? LEGY 1 FT az tisztességes ár :D
11.
11.
MR. SOPRANO
Szerintem tök mindegy hogy lemegy e az ára vagy nem,addig úgyse fogják megvenni amig át nem lett alakítva.Mert ha ez meglesz akoor fogják vinni mint a cukrot.De lehet hogy én gondolom rosszul.Majd elválik.
10.
10.
felegyi
Nemtehetnek mást!Lekell hogy vigyék az árát!Különben ígymarad minden,nem lesz ebbel bevétel!
9.
9.
kanduhrka
Azért nem hinném, hogy a Sony bezárná kapuit. Azért rengeteg más helyről is jön be nekik a lé - egyik legnagyobb cégről beszélünk, ne felejtsük el.
8.
8.
Daks
sőt hogy ujat mondjak... en se vagyok megelegedve :D:D:d
7.
7.
N3v3r7and
A PSP árát vinnék lefele...rohannék is a boltba :)
6.
6.
kenny22
dobálják ingyen és akkor mindenki örülni fog. nem ez a lényeg? :)
5.
5.
naval
lehetne féláron.az még úgy ahogy.
4.
4.
Pondacsöki
Énsem vagyok megelégedve vele, dehát, ugye a BLUERAY! :D
3.
3.
tjames
Ha mondjuk 120 ropi körül lenne az ára mint X360--nak volt launch-kor itthon, akkor gondolkodhatna rajta az ember. De nálam életképtelenné vált a gondolat hogy PS3-at vegyek mikor megtudtam hogy 1,5 x X360-lesz az ára. Lehangoló. Főleg hogy büszkék rá hogy Japánban csak 70eFt körül van az ára. Akkor vegyék ők! De ők sem veszik orrbaszájba :)
2.
2.
Axel007
Tényleg igaza van, mert ha a Sony nem viszi lejjebb akkor tényleg senki nem fog venni és akkor marad a 2 milliárd dolláros veszteség! Úgypedig még az is lehet hogy bezárják majd kapuikat a Sony gyárai!
1.
1.
huszti
jól mondja Yves, és remélem megfogadja a sony, és mihamarabb tesz is érte valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...