A GTA Online-ban tér vissza a GTA V Franklinje

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 9.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan viszontláthatjuk a Grand Theft Auto V egyik főhősét, Franklint, miután a karakter is szerepet kapott a Grand Theft Auto Online következő nagyobb frissítésében, a The Contractben.

Sokáig bíztunk benne - sőt számos pletyka született a témában -, hogy a Rockstar sztorikiegészítőkkel is megtámogatja a Grand Theft Auto V-öt, azonban a GTA Online sikerei miatt erre végül nem került sor. A multiplayer játékot eközben folyamatosan bővítik a fejlesztők, most épp egy olyan csomagot adnak ki, amely betöltheti a rajongók szívében tátongó űrt.

A december 15-én élesedő, ingyenesen letölthető The Contractben ugyanis az alapjáték egyik főhőse, Franklin Clinton is szerepet kapott, akit ezúttal is Shawn Fonteno szólaltat majd meg. A játékosok olyan sztorialapú küldetéseknek örülhetnek majd, amelyek néhány évvel azután veszik kezdetüket, hogy a GTA V cselekménye véget ért, ezenkívül pedig különféle mellékes feladatok, újabb fegyverek, valamint járművek várják őket.

És hogy mennyire nem alibizte el a Rockstar a dolgot, érdemes megemlíteni, hogy Dr. Dre is csatlakozott a projekthez: a rapper nem csak a kinézetét kölcsönözte a kiegészítőhöz, de néhány új nótát is készített talpalávalóként, amelyeket az alapos vérfrissítésen áteső rádióállomásokon csíphetünk majd el. Dr. Dre közreműködése egyébként nem teljesen meglepetés, októberben ugyanis Snoop Dogg már elpletykálta a dolgot.

5.
5.
GAMEROD
Nem értem hogy a térképet miért nem tudják bővíteni. Már rohadt unalmas hogy minden szegletét ismeri az ember, így aztán bárkit rakhatnak bele nem tud érdekelni.
4.
4.
DarkCrash
#3: Manhunt 3. De jó is lenne istenem. Imádtam mind a 2-őt.
3.
3.
Heldengeist
#1: Akkor már a Bully 2-t, Manhunt 3-at és Midnight Club 4-et is kitoltuk volna és a hírek már a GTA7 megjelenéséről cikkeznének a következő 1-2 évben.
2.
2.
DarkLord
Ha ez tényleg normális sztori lesz, akkor visszarakom a ps-re a játékot. Én csak versenyzésre használtam az online részét, meg a sztori küldetéseket megcsináltam ott is. Csak tényleg legyen átvezető videók a sztori jól kilegyen találva stb. ne csak egy ilyen "sztorinak" mondott semmi legyen... Ezt könnyebb foltozni, mint egy teljesen új részt kidobni, ezekkel a kis kiegészítésekkel, mindig nyernek maguknak egy fél évet kb., amivel csúsztathatják a 6-ot :D Bár a fő játékos bázis szerintem 5-10 évesekből áll, mert amikor én játszottam, mindig kisgyerek hangokat hallottam a versenyek alat káromkodni :D
1.
1.
markoci555
ha az emberek nem fizetnének ezért a ***ért, már a 6-ost tolnánk, és ez kb egy singleplayer kiegészítő lett volna benne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...